Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba donijeti zakon da svako ko se izjasnio kao vjernik na popisu 2013 bude oporezovan dodatnih 5% iz plate mjesečno za razvoj vjerskih zajednica... pa bi vidjeli % vjernika na popisu 2021 ...
Slika iz Evrope ili Palestine? Jbm te zivote pored koga mi zivimo..
nije sigurno iz fasistickog kamenjara
Ako je neko uscario sa proteklim ratom i stradanjem naroda to su politika i vjerske institucije, sve tri. Al to nije nista . Stari isprobani recept vlast, vjera i ovce. Jedno je sigurno pranjem mozga u djece buducnost nam nece biti svijetla.
@prezimebosnjnenacija to ti sam sa sobom pricas? Ovo sto ja rekoh nema veze sa nacijama vec vlascu. Oduvjek su vlastodrsci drzali narod pod kontrolom kroz religiju i strahom od boga.
Fala bogu. Vraca se zivot i u Srebrenicu.🤗
Ovo je sve lijepo, ali brate nabijanje marama na glavu curicama od 5-6 godina baš nema smisla...
@janjineslanine Nisam fašista, ja samo kažem da izbor treba biti na djeci kada se za to steknu uslovi, a ne na roditeljima... i to mislim i stojim iza toga kada se radi o djeci bilo koje vjere... i za ove što pokrivaju djevojčice ali i za one što krste bebe... brate, sa 18 godina neka osoba sama odluči hoće li se krstiti, nositi maramu, sunetiti iz vjerskih razloga i slično...
@janjineslanine Postoji nesto sto se zove kultura religija, historija religija, opce obrazovanje o religijama... i rekao bih liberal prije nego fasista.
Super da ste ostavili otvorene komentare da bagra moze iznijeti svoje misljenje. Simici, majku vam jebbem ustasku!