Novinar Marinko Sekulić
0
"U Srebrenici sam bio nepoželjni uljez"
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se ovaj malkic Boga ne boji mamu mu njegovu.. hitno te kriminalce koji s eboagte na ljudksoj patnji treba oznaciti i udarati na svakom koraku
e stvarno skakim se ovo cigankama sliko crni Miroslave ako te zena vidi
fuj i ove bosnjakinje koja je udata za ovog srbina pa makar bio najposteniji..
ciganka ti mater!
a zar uljez može biti poželjan?
@glas razuma Popusis ti debelom govnetu i njegovoj djeci narkomanima.
ove zene na slici izgledaju ko ciganke
Ok Marinko fino to sto radis pratimo, jedino ova recenica da se tebi neko na Radio Kameleonu cudio sto si Srbin je smijesna stvarno pa sta su Dodo, Dusica, Nebojsa - Frenky, Zorica, Sladjana itd itd sa Kameleona? Bezveze si ubacio tu recenicu ali hajde novinari pa senzacija....
ajde ajde nemoj se ljutiti. znamo mi da ste vi ujguri agresivni zbog malog azijatskog jos podrezanog pa se samo jos mosnje vide. inace bi vas zvali pimplek, jer ste ku.rac od naroda ;-))))
Akademik. Pokenjam ti se na mosti svetoga save i obrisem guzicu maramom svete paraskeve a onda operem vodom iz krstionice.
najteze je ljudima koji su u multinacionalnim brakovima i njihovoj djeci... ti ljudi obicno su se priklonili pravednijoj strani... hiljade je takvih primjera...
Vijesti Srbiji odmrzavanje sporazuma I bez hapšenja Mladića? Holandija je spremna da podrži odmrzavanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Srbije (SSP) Evropskoj uniji i bez hapšenja preostale dvojice bjegunaca Ratka Mladića i Gorana Hadžića, piše beogradski list Blic u današnjem izdanju. Ministarstvo spoljnih poslova Holandije potvrdilo je za Blic da će \"odmrzavanje SSP biti prvi korak Holandije ukoliko u izvještaju glavnog haškog tužioca Serža Bramerca bude pisalo da Beograd čini sve da uhapsi i Tribunalu isporuči Ratka Mladića i Gorana Hadžića\". Predstavnici srbijanskih vlasti izjavljivali su i da očekuju da će se upravo ta formulacija naći u Bramercovom izvještaju, što Srbiji otvara put da već 10. decembra podnese kandidaturu za prijem u EU. BiH4EVER!
svaka čat marinku, stvarno je lik i ljudina. ali me mediji bas znaju iznervirat svojim nepotrebnim dodacima. pa zar nije dosta sve to je ovaj covjek uradio pa mu se mora dodavati. zar je bitno kojim se konvojem vratio iz makedonije. hoce li to uvelicati njegove zasluge. nece. a i nije tacna informacija. prvi konvoj povratka izbjeglica iz makedonije je u sarajevo dosao jos za rata, tj u maju 1995 godine.
ma ne samo da je mali, nego je toliko mali da se ne vidi od mosnji, zato se i zovu mosnje inace bi se zvali pimpeci.
Je je Pipo vi ste arijevci, ali ste i azijati sa malim pimpekom ! Zato su mosnje najljubomorniji narod i nedaju pogledati svoje bule, jer znaju da im je mali !!