Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo uvozite opet muhadzedine,ne moze to proci u RS????
Svasta, pa u svakoj iole normalnoj zemlji se ovako radi, ne moze se ilegalno boravit.
Slazem se, s jednom razlikom a to je DA MI NISMO NORMALNA ZEMLJA dokazi nas bodu u oci ,jer svi koji sebe NE SMATRAJU gradjanima BiH i ne priznaju je VEC SE IZJASNJAVAJU KAO GRADJANI SUSJEDNIH ZEMALJA SU STRANCI (DIJASPORA SUSJEDNIH ZEMALJA) PO ZAKONIMA NEKE IOLE NORMALNE ZEMLJE...
Ovdje je rijec o emigrantima, to o cemu ti pricas je nesto drugo. Svi koji imaju i drzavljanstvo susjedne zemlje su automatski i njeni gradjani.To sto se ljudi prepucavaju oko tih stvari mene ne interesuje. Nema potrebe za velikim slovima. Pozdrav
Podrška braći Jordancima. Smrt genocidnoj tvorevini RS.
Vodi ih kuci pa ih nahrani,lako ti je srat na klixu. Podrska protjerivanju Jordanaca,neka idu kod brace u Saudijsku Arabiju,tamo im je blize em su svi muslimani,sta ce u Evropi kad je kjafirska.
Boze sacuvaj... covjek ne moze ni postu odati stradalima, a da ga ne ponize....
Tako je to kad samoproglasena Srpska dijaspora odlucuje ko je stranac u ovoj zemlji pa tako privodi djecu koja su rodjena u BiH. Nemaju li oni zakonski automatski pravo na BiH drzavljanstvo kao svuda u svjetu ???Apsurdima nikad kraja!!!