Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazovimo stvari pravim imenom, nema probosanskih,nego bošnjačkih organizacija, stranaka i liera.
@dundoVinko Sisaj kuurac, niko te ništa ne pita. Uvijek su bili samo fašisti i antifašisti. Antifašisti su probosanske snage, a ostali su nasljednici četnika i ustaša.
@CDS ne znam zašto vrijeđaš,nemam ništa protiv tog okupljanja, samo imam protiv svojatanja BiH od strane, pro, domicilnih,večinskih, temeljnih i autotohtonih
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kao lojalni i čestiti građani RS okupljaju se da proslave dan RS.
Sto je lijepa ona Srpska zastava na fotografiji.
Vjerovatno ce se predstava odrzati u dzamiji Munira konferansije.:-)
Hoce li se skupljati kakve pare povodom?
Republika Srpska ima 7 gradova i 57 opština.. Vlast Bošnjaka = 0 Gradova, 0 Opština.. Pa se vi sastajte...
@mrAdil Vi primjenjujete šiptarski metod. Naselite se na srpsku teritoriju i onda samo se razmnožavate.
@mrAdil Ne, nego taj da se naseljavate na srpskoj zemlji i onda svojatate kao svoju. Niko vama ne brani da povećate natalitet.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E fino ... Iskoristite priliku da obidjete i srpska stratista i da se poklonite neduznim ubijenim koje ste napravili 7 januara 1993 !!! To bi bilo u jednu ruku i posteno.
Prave se oni mutavi, oni nisu nista radili. Vec su se branili u patikama.
Jeli to proslava devetog, ili protiv proslave?
Ćamke buduci preCjednik rš😂
Samo ovce moze čuvati i to ako mu dozvole
Jeste li Laktasenka zvali on bi rado prisustvovao takvom jednom skupu😂
logicno....ono sto tvrdim vec godinu dana...bosnjaci na sve moguce nacino pokusavaju da isceniraju sukobe i rat...zato im i sluzi ova prvokacija...doduse zaista mi nije jasno sta bosnajci planiraju dobiti ratom?...ako traze rat...treba im ga i dati...:)
Jesi to ti ratnik neki?