Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ko je pročitao do kraja, laku noć!
joj drame, a čovjek sanirao postojeću ruševnu kuću, za metar je digao i kijametski dan? pakost i zavidnost su bolesti
Čitam koliko ima debila koji kritikuju ženu što majmun hoće da gradi gdje ne smije. Glupani jedni, nije ovo selo da možeš zidati i graditi gdje poželiš. Kažu smeta streha, naravno da smeta majmune jedan.
Nelegalna gradnja je krivicno djelo - podnesite fino lijepo krivicnu prijavu
bravo!!!
Ovo neki od onih usmrdjenih lojavih inspektora odobrio
Sve je ovo obicni cirkus! Supci odbijaju sve zivo kad predas za dozvolu, ka prave novi plan, a nezna se ko je veci neradnik i uhljeb u onom urbanizmu. Nek pravi i radi, pusti kozo covjeka, svakako je drzava trula go gnjila jabuka!!!!!!
Pusti baba čovjeka da gradi i gledaj svoja posla
Tako nam i treba kad smo pogan narod. kokosari. Nigdje reda i zakona! sve go uhljup.
Psi rata!
I ne rekoste? Koji vodic?
Opet je Bakir za ovo kriv.nagovorila ga Sebi
Ima li inspekcije, jeli sve korumpirani i uhljeb, mora, da je ovaj jedan od onih koji su tražili poticaj od kantona da kupi stan
Pa ne znam sta se ocekuje, kod nas i Opstine grade bez potrebnih dozvola... Onda se nacelnici javno hvale kako su rekli inspektorima: "De ti napisi nama neku kaznu da imas pokrice kod sefa, i pusti nas da radimo"
Sarajevska uspavanka, bravo Klix
Pa zar nije vama u Sarajevu svanulo iz temelja sa tačkom.
Nepismenijeg teksta u životu nisam pročitala. Nije se od sirovine mogao napraviti normalan članak?
Papci su sve zauzeli, sad dolaze i po posljedni park i drvo u ovom napaćenom gradu, ovo mora stati!!