Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je ozbiljna drzava u svakom pogledu. BiH je obicna sprdacina sa ovim nasim liderima.
Svaka cast Srbiji. Ruku na srce ali Srbija je daleko otisla od regiona u svim pogledima. Respect Vucicu.
Laz, Prevara, znali su sve. Zasto lazu? Zasto o ovome nema ni rijeci u ''Glavnim'' medijima... #Fauci #FauciGate #FauciEmails #FauciLeaks Kada Fauci lijeci sebe i familiju... onda je hidrksihlorokyn. Maske nicemu ne sluze, FB propaganda koovidaa, laz u Kongresu, kljucanje stetno i nepotrebno, Kooviid je napravljen i mnogo drugoga na 3200 stranica mailova ovoga senilnoga starca...
Pokusni kunići sad imaju pokusno cijepivo. Kod njih je sa coronom završeno pa ti sad vidi
Rekao vam je Fadil da ste pokusni kunići.
Ne ljutimo se mi...ne mozemo, Fadil je clovek odredjenih mogucnosti
Sretno
Ave vakc.e osim ruske su krcate nano tranzistorima. Rusi nemaju nano technology
Mora da je Novalic cekao da pocne proizvodnja u srbiji pa da onda naruci za BIH
MOSNJE!!!NE VIDE VISE OD SVOG LOPOVLUKA!!!DAVIMO SE U SVOJIM GOVNIMA DO GRLA!!!!KAKAV NAROD TAKVI SU NAM I LIDERI !!! SERONJE U PREVODU!!!PROLIVETAK!!😃😃😃
ma kakve crne vakcine, tu se radi o hemijskim nervnim otrovima. provjereno.
Mozda je bezopasna. Ipak, treba to izbjegavati. Ne znam nikoga da pise na ovom portalu a da je rikno od ove nove gripe
Pa kako ce pisati ako je rikno?
Pojedes kilo hurmi kao jedna vakcina, i još kila i završio stvar. Bravo Bisera
Meni je drago ako je komsijama dobro. Jedino sto me interesuje je kako je Srbija uspjela kupiti toliko vakcina da se njima “razbacuje” i vakcinise Bosance i Hercegovce, Hrvate, Čehe... a mnoge razvijenije zemlje nemaju vakcina ni za svoj narod. Da sam se ja pitala, Jugoslavija se nikad ne bi raspala. Da svi zajedno možemo zivjet normalno kao prije, mogli bi biti jaki kao NATO.
...konstantno velicanje Srbije i Vucica i u vijestima i u komentarima dovoljno govori ko upravlja ovim portalom.
Da se razumijemo; ne radi se ovdje ni o kavoj proizvodnji vakcine, vec o pakovanju gotovog prozvoda (tzv. Fill/Finish) u manje staklene bocice. Dakle, Rusi proizvedu vakcinu i posalju je u vecim bocama (~1 litra) a onda je ovi prepakuje u bocice od ~5 ml, stave svoju najlepnicu i takve distribuiraju. Nemamo mi svi jos niti intelektualni, niti tehnoloskih kapaciteta za proizvodnju vakcina.
Za kompletan proces proizvodnje Torlak ce biti spreman do kraja godine. Takodje, do kraja godine Torlak ce proizvoditi cetvorovalentnu vakcinu sprocu gripa. To proizvode samo 2 zemlje u Evripi..Francija i V. Britanija. Srbija ce biti treca..
Kakve lekcije drzi Vucko. Ali ne, neka nama bakira patriote koji " neda " Bosnu.hahahahaahaha kakav smo mi jad i cemer.