Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsic ce sve ove stranke i politicare Zaprcat, ocami,... Lud je lik, jos sad ima veliku ovlast,svoje ljude na jakim pozicijama, bit ce on Erdogan 2 :D hahah
@Chandrakant, Poredim Erdogana i njega zato sto je Erdogan jedan od rijetkih predsjednika, koji je Tursku doveo među sigurno 10. najjacih drzava, zato sto se bori za Prava svog naroda i ima povjerenje naroda....Komsic je jedan jako skroman covjek koji nema mnogo imovine, cuo sam da je imao stan prije nego sto se bavio politikom, a od kad se bavi politikom kupio je jedan stan i auto...tako sam cuo, sto dolikuje jednom ovakvom politicaru, a nije ko oni Glupani, po 2-3 vikendice, 2-3 stana, 2-3 auta, 2-3 zene, poslovne prostore koji nisu na njima, Bakrenjak kockarnice po rusiji....ha ya....
@Cavadini: Ma pusti ti Čandrkala, on ti dobije bjesnilo cim spomenes Tursku ili Erdogana bez obzira sto je nedavno cijepljen :))))))))))) Inace da ja nama makar jedan jak politicar kao sto je Erdogan pa da posamara ove wannabe seljacine sto sad sjede po parlamentima i raznoraznim komisijama i odborima i da pokrene zemlju sa mrtve tacke.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pazi sincek Spiricev radi u OSA-i :-))) Ma ne mogu da vjerujem :-)) Ko bi reko, pa vidite ljudi kako su djeca nasih politicara napredna, trebamo da se ugledamo na njih. Nema politicara u BiH da mu dijete nije zaposleno, i to sve fakultetski obrazovano, imaju diplomu kakvu poslodavac zazeli. Ma nije samo da bi se mi trebali ugledati na njih nego cijeli svijet. Primjer uspjesnog poslovanja i prebacivanje "know-how"-a na buduce generacije :-)))))))
De ba CAVADINI ne rise sviju ti...
Politika je čudo.
Bošnjaci imaju premijera, Hrvatima ministar financija.
NEMERE, NEMERE NIKAKO!
Vidiš da more! hahaha
SDS-zločinci i izdajnici.
Sto ti pucaju minuse ove Sarajlije...probaj SDS pravedni i patriotski...
a kristo je bila za jarana spirketa.snsd nece imati ni portira u drzavnim organima.jos da onog zupca zamjene s nekim ko nije bajin igrac i bit ce kriminalaca iza resetaka.u drugom mandatu dolaze ovi i federacije na red.
Hoce,hoce u Hagu ili u KP Zenici..
Da li je bitno Šta misli snsd? ? zabole me
Uuuu Dodane,Dodane...hebaše li te hebaše...
Treba staviti Nikolu Spirica da bih sakrio svoje kriminalne radnje i korupciju,ja predlazem jednu ljepu sobicu u KP Zenica za njega i ostale...
"macak" da bi umjesto da bih,misleci na Spirica!!!!
Nikola spiric u zatvor zbog afere secer
ahahaha Komisc novi Tito ahahahaaahaha
Čuo sam da su u PC dodali Špiriću novi nadimak "šećerko,šećerlija,šećeraš" mogu predpostavit zašto
bas mi je zao sto su ogorceni,ne znam kako cu zaspat veceras od brige :)
Komisicu rastijeraj sve cobane politicare na baterije sam su docepali para uzmaju koda je privatno bogastvo.Bosna i Hercegovina nika nece biti Drzava sa ovakom politikom imamo Ljude koijim se dive druge zemlje a kodnas se ucijenivau mora imati stelu ni rat nas nije naucijo reda postali smo jos gori.
sodoma dosadan si.........upropasis svaki komentar
jebat će njih Komša :D
Bravooooo