Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAZI OVO- Temperature IZNAD OD
@hamza234 Dzikane, precero si sa rakijesinom, iako dosta moresh polokat, ko krme na valovu!
Hahahhaha kakvi no lajferi na ovom klixu. Na svakom clanku mora biti komentara protiv srba, bosanaca, hrvata.. pa bar smo isti pod ovim suncem, svima nam je isto vruce 😁
Ma kad je ljeto nek je ljeto ne smeta vrucina
Samo neki umiru na toj vrućini, neki leže i bore se da prežive, neki dobiju toplotni udar i sve je normalno.U Sarajevu su Mostarske temperatur od prije 20 godina, a u Mostaru su kao u Sahari prije 20 godina.U Sahari su danas temperature 50+.Sve će to doći i kod nas kako napreduje globalno zatopljenje planete, nemilosrdna sjeća šuma i podmetnuti požari koji uništavaju hektare kvalitetne šume.
A kad dođu Ilinske vrućine, tad su duža muda od qurčine!!!
Uh uh 🌞
Bit ce pakleno
vlahonja nadoso kako sam sebi da nabija pluseve pa svrsava ko bubuljicar na erotiku..
pa jel ljeto ili zima..stavi sesir,kacket na glavu i mirna Bosna
Za naše podneblje uglavnom uobičajene vremenske (ne)prilike. Poslednjih godina izraženo je širenje straha, kao načina upravljanja ponašanjem ljudi. Senzacionalistički, bombasti naslovi iznad tekstova koji ne predstavljaju ništa. Na portalu koji je ponikao iz nekada znamenite SB, stoji "čuveni komentator Marjan Mustafa Mijajlović? Ako je Marjan koji je prenošenjem par utakmica "Zmajeva" "čuven", koji onda epitet zalužuje recimo Mladen Delić itd.
Kjamet
Nema veze, dobro dođe za vježbanje za džehenem ili vam ga pakao..
a ja i dalje nemam macora da me hladi 😟
Joj dobrog hidranta. Kako bi ga......
hos me ti huso hladit
Kome smetaju temperature i naslov - IZNAD OD?!
Zasto su klix urednici nepismeni? i zasto iks puta obrisu komentar moj koji nema veze sa nacionalizmom i mrznjom?
@bosnian1946 nisu ti obrisali već ne valja im skripta pa ti se ne učita komentar.
Ima hladaa :)