Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sto Zagreb radi treba na Europske sudove poslati.
a sta mislis da radi, ima neki pakleni plan?! daj bolan, ne mogu uredit kod sebe vlast i drzavu a da nama nesto kroje.. medijska halabuka, samo da se ima o cemu pisat i huskat do izbora..
Dunjova zar je nelegalno što se bore za prava svog naroda? Trebali bi ih tužiti oni višebrojniji što su se prebrojali i pripremili vagone.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kme kme, HDZ i franjo prodao hrvate iz posavine i srednje bosne za srpsku krajinu i hercegovce. Sada nahebali jer hdz politika vodi hrvate u totalni nestanak jer narod pobjeze na zapad. Jarani izmetbeg i vepar istu politiku vode.
Šta ima Šibenik veze sa izborima u BiH,hoče li iko iz EU i SAD-a ove majmune iz hrvatske više upozorit da se okane nas u BiH
Kako ste legitimni, nesto vas ne ide u posljednje vrijeme
U Ustavu BiH pise da se iz Fereracije biraju Bosnjak i Hrvat Ne pise glasovima bosnjaka i hrvata.Kada predsjednik strane vlade (citaj Plenkovic),hoce to sa promijeni uz pimoc domacih PUCISTA to se zove PUC.Zasto EU i SAD ne reagiraju,ili misle da je Balkan Afrika u kojoj su cesti DRZAVNI UDARI uz pomoc vlada susjednih zemalja
Sada ce "sigurno" americka ambasada u Bosni i Hercegovini,reagirati na mijesanje Hrvatske u izbori proces i unutarnja pitanja u BiH.Amerikanci su tu vrlo osjetljivi,kada se npr.Rusija mijesala u izborni ptoces u SAD,vrlo su ostro reagirali.Ili reagiraju samo kada se brani suverenitet BiH "prebrojavanjem"
Sastanak ovaca :)
Ako ovo nije veleizdaja, onda ne znam sta je... Kandidat za predsjednistvo ide u stranu drzavu na savjetovanje. A sta je ovo nego mijesanje Hrvatske u unutrasnju politiku BiH. I niko ne reaguje
Borjana Krišto, korumpirana zamjenica Dragana Čovića osuđenog kriminalca za visoku korupciju na 10 godina robije, kojeg je dotična pomilovala i ukinula kaznu. S ovom ženom u Livnu od familije rođene niko ne priča, jer im je zemlju uzurpirala. Plus iz drugog grada, druge države se prave planovi. Znamo svi kako završe oni koji ne priznaju svoju državu.
I sada neka Hrvatska kaže da se ne miješa u spoljnu politiku Bosne i Hercegovine. Čuj budalaština UZP-ovskog HDZ. Odveli g....e u Šibenik i tamo raspredaju o MOJOJ domovini Bosni i Hercegovini. Hrvatska je i do sada pokazala i dokazala da je DNO-DNA . Još se hvale gdje su i šta su radili u DRUGOJ zemlji. ZLO i NAOPAKO!
Bojana Krešto, nešto nabolje i najljepše iz BiH, sazvala sestrinsku stranku HDZ Hrvatske i njezinoga capo di tutti capi Andrejeviča kako bi im dala instrukcije.
Ozbiljne nizinske pripreme.
Po Ustavu BiH..., dakle za nerazumne i sklone protiv-zakonskim aktivnostima , PO USTAVU BIH iz Fed.svi građani , ne narodi , ..dakle SVI GTAĐANI biraju jednog Bošnjaka i jednog Hrvata u Predsj.BiH...Tako je sada , a kada se promjeni(i ako se promjeni) onda ćemo o tomee..(ili tomuu)..,"nekada"...
Imate li vi bh Hrvati, imate li vi komšije usta da im kažete da vaša opstojnost nije ugrožena od Bošnjaka kako pričaju? Da je Milanović 2010, prepoznao takvu jednu namjeru zar bi onako srčano vikao da se glasa za Komšća? https://www.klix.ba/vijesti/bih/euforicni-govor-milanovica-iz-2010-u-sarajevu-dosao-sam-da-podrzim-zeljka-komsica/210712138
Sta ce ona umjesto ruskog covjeka Z Milanovica? Pa krenula iz Sibenika. Rano mi to nesto, ali hajde. I tako odavno posredno vladaju Hrvatskom.
Sto niste I Srbe zvali, da opet na salvetama crtate?
Bgm Borjana ima veće šanse u Irskoj nego u BiH.