Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema stomaka, vidi se da su novaci.
Nacin na koji su izabrani i koje su tu stele radile,fuj.Znaci iz pouzdanih izvora znam da je bilo dosta njih koji su bili katastofi na fizickoj spremni(nisu mogli uraditi 20 sklekova) a na rezultatima odjednom dobre ocjene.
Sta mislis za koga ce glasati?Nista u ovoj zemlji nije slucajno.
Svaka cast cestitam novim policjacima drzavnim uposlenicima koji samo mogu odljevati pare jel kupuju strane poizvode, a isto tako ih trebaju da mogu bijedu tuci koja trazi svoja osnovna prava kojih nemaju jel im lopovi koji su na vlasti nedaju pa morauju pojacati malo vise snage da se izbore sa gradjanima na protestima.
200 novih policajaca iodranije poznati policiji
jao jao...kako ćete da im se uvlacite u dupe da vas ne kažnjavaju a ovdje lupetate
plavusooo vodi me kriv sam majke mi :)
Sarajevo, upriličena promocija za 200 novih policajaca, Promocija i podjela diploma, kadeti, Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova, polaznici osnovne policijske obuke, novih 200 policajaca - svi iodranije poznati policiji. Promocija i podjela diploma za kadete 24. generacije Policijske akademije Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova, polaznike osnovne policijske obuke za čin "policajac", upriličena je danas u Sarajevu.
joj majko ne zna se ko smotanije izgleda ovi sto su ih dosli gledat il oni sami
kud će te više sa ovolikim brojem policajaca, i ovih je preko kurza više.
200 murijasa, svaki dao po 20 milja pa ti vidi koji je to biznis LOL
Jadna li drzava ako ce joj ovakvi cuvati red i mir,nekad se za policajca islo u skolu 4 godine,a sad plate stelu,dobiju posao, prodju formalni kurs od par mjeseci i eto ih da nas cuvaju.
malo predizbornih policajaca . uskoro - svaki ce nabiti jos po 40 kila od pecenja, cenera i desetki u cijelom .
Sve zaposljavanje fer i posteno..koja stranka i ko ti je veza prvo nam reci pa cemo onda dalje
jbte pa onu se vec uplaseni, i nek mi neko kaze da ce jedan od "ovakvih" smjeti pokucati kakvom kriminalcu na vrata ili nedaj boze kakvom belkicu ili bajramovicu zakaciti kaznu na vjetrobran, hoce al u kurrccuu
sreca ne zna se ciji su zaposleni
Sve izgleda prilicno jadno. Kao kad Amerikanci obuce novu klasu "profesionalnih" policajaca u Avganistanu ili Iraku.