Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno vam, lijepa omladino.
Sta ti smeta necija religija konju?? Ljudi uopste nisu politicki pokriveni, stoljecima je ovo tradicija bosanskih muslimana. Hocemo li onda ukinuti i Krizmu katolickih skola? A ne, to bi bilo rusenje prava majoriziranih!
Najsmrdljivije uvrede na našu tradiciju uglavnom dođu iz bahlijskih poganih labrnja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ljepota
samo nemojte u SDA i da primjenjujete da vam mozak ispiru da ko nije u SDA nije u islamu
@ gooUser1652358596 Ne znam da li je lepota ili ružnoća, ali se vama ovo sviđa - neka je srećno. Evropska je tekovina da školstvo i zdravstvo budu odvojeni od verske zajednice, a verska zajednica odvojena od države. To ne znači da ne treba da budeš član verske zajednice nego znači nešto drugo. ---- Odmah ukini Katolicku gimnaziju u Sarajevu i sVrbske po genocidistanu pa tek onda BLJUJ svoju krscansku mrznju na islam i muslimane
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
buco najljepši
a gdje cete naci posao
Fala Bogu pa su prestali koristiti termin svrsenici medrese… htio sam otici upucat nekoga…praćkom u oko.
imali i diverz
MasaAllah.
Muslimanska gimnazija 💚💚, sretno djevojkama i mladicima u daljnjem skolovanju. ☪☪☪
Opterecavate sa ovim. Mi smo sekularna drzava I bilo bi pozeljno da nas prestanete filovat sa ovim informacijama. U ostalom trebali bi isto prostora dati i ostalim religioznim skolama.
nisu ovo bilo kakve informacije... radi se o najstarijoj odgojno obrazovnoj ustanovi koju imamo.. sta treba da to izbrisemo sada...
@johntravolta1 Plati clanak za Katolicku gimnaziju u Sarajevo kao i sVrbeske po genocidistanu kao sto je i Gazihusrevbegova Medresa platila ali bitno je IZBLJUVATI svoju krscansku mrznju po muslimanima i islamu. A sada pucaj od mrznje sto je Muslimanska gimnazija iskolovala jos jednu generaciju svojih potomaka.
Nisam mislio nista lose naravno, nego zelim reci da svi imamo neku svrhu u zivotu. Sretno i hairli nasim maturantima!
mashallah naših novih budžetlija!
MashAllah ljepote
Svake godine oko 500 maturanata: - Gazi Husrev-begova medresa u Sarajevu; - Behram-begova medresa u Tuzli - Karađoz-begova medresa u Mostaru; - Medresa "Ibrahim ef. Maglajlić" u Banjoj Luci - Medresa „Osman ef. Redžović“ u Velikom Čajnom kod Visokog; - Elči Ibrahim-pašina medresa u Travniku; - Medresa „Džemaluddin ef. Čaušević“ u Cazinu; - Gazi Isa-begova medresa u Novom Pazaru te - Islamska gimnazija „Dr. Ahmed Smajlović“ u Zagrebu.
Medresa je u opstim predmetima u rangu svake gimnazije, ovi sto laprdaju o kvalitetu znanja su zaostali u nekom drugom vremenu.
Pedagoški zavod Tuzlanskog kantona je na svojoj web stranici objavio listu najboljih srednjih škola na području Tuzlanskog kantona u školskoj 2020/21. godini. U rangu svih srednjih škola Behram-begova medresa zauzela je prvo mjesto, sa ukupno ostvarenih 4.513 bodova. Na drugom mjestu je Mješovita srednja škola iz Gračanice, sa osvojenih 3.754,45 bodova, a treća je Richmond Park International Secondary School iz Tuzle.
472. godina. prije toliko vremena smrdljivi europljani su naučili da se trebaju kupati i ne srati u gaće. Danas nas oni kao uče vrijednostima.
Tacno, ali se nazalost ostalo u 1563 godini do dan danas.
Najkraće rečeno....ljepota.
Na prvoj slici skroz lijevo. Koji kralj!