Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pismeno i kvalitetno, a ne kao oni narkodileri što lijepe plakate po oklopnjacima i pjevaju ubilačke pjesme
Bez djece, dugih cijevi osim kod specijalaca, bez 'za krst, za polumjesec', bez nacionalizma. Zato ova država ima budućnost sa ovakvim snagama koje će je uvijek zaštiti od secesionista kao što su to već uradili devedesetih.
Svaka čast za profesionalan sekularan nastup kakve trebaju biti državne službe, a ne kao neki kojima su samo još falili konjanici u oklopima sa krstom preko štitova
Jadni specijalci u ovim skafanderima na 100 stepeni
Ovo su im nove uniforme, 5.11 i većini specijalaca odgovara, s obzirom da se niko nije žalio na ove uniforme ljeti kao što su se prije žalili na Koteksove
mogli su bar naučiti hodati ukorak. Ali policajci su to. to je već viša matematika
Nera moj lijepi 😍💙💛
Kome su pripadnici MUP - a predali raport ? Gdje je taj ministar MUP - a bio u ratu kada su policajci gubili ruke , noge i živote ? U Austriji , Njemačkoj ? Žalosno !
Cuj sta bi mi bez nase policiju i njihovih 50 markica... ovih nema na ulici ! Vrhunski specijalci
Vidi kick boxera Zildzica sjeo na tudje mjesto
MashAllah ☝️
Jedina POLICIJSKA agencija u BiH od koje ima koristi. UKINITE KANTONALNE MUPOVE !!!!
Treba da aplaudiramo ovima što će da nas tuku kada im gazde budu gubile vlast jel?
Jel him vrucina?
sve je ovo iz istog sela
Trebamo čuvati našu državu, ali da nam Čampara koji nije bio u ratu ovdje, bude ministar, stvarno je smiješno. Prvo lik je karikatura!!!
Ako ćemo biti realni jedini je Čampara nešto uradio za modernizaciju FUPa
Čampara ima
Fadil se ukakio da ga ne uhapse.