Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi mu se na faci da je presretan zbog zahvata.
treba ove nase politicare kastrirati da im se svaki trag izgubi...
Divna akcija. Ali neovisno o clanku molim citaoce Klix.ba da mi odgovore gdje se nalazi Istocno Sarajevo, Istocno Novo Sarajevo? Ja sam veoma zbunjena, rodjena sam u Sarajevu, na Bistriku i znam odakle i dokle je Sarajevo, znam gdje su Pale, Lukavica, Kasindo ali ne znam gdje je Istocno Sarajevo. Molim vas da mi neko objasni. Unaprijed hvala
Zar smo baš toliko zloban narod, da i sve ono što se lijepo dešava u drugom smislu komentarišemo i predstavljamo?? Kakve veze političari imaju s ovim i što se baš an svaku temu koja je i najmanje vezana za njih moraju spominjati.
Vijesti BiH U Sarajevu steriliziran hiljaditi pas! To je prava ijest, a bogami i reklama. Koliko je KLIX dobio za ovu vijest. No, imamo podosta dvonožnih Džukela za kastriranje, kome se obratiti? PS šta sa ovima iz parlamenata koji totalno i neizlječivo sterilni?
svaka cast na pomoci i brigi za pase. necu da podcijenivam rad dog trusta, ali da li znate koliko je ljudi, koji nisu medijsko izloženi, a puno pomazu psima lutalicama. takodje dog trust steriliziraju/kastriraju samo one pse koje se mogu "uhvatit", jer znamo da su neki psi lutalice agresivni, i takodje prave gresku kad pse koje uhvate ne vrate u isti kvart..
Jos 14,157 i to je to.
ovog sto se zova krofnaa je mama u zooloskom rodila i to je ostavilo traga na njemu-jadan on mozda ga neko i udomi
hahaha nevjerovatno koliko si poremecen..
a sto su uporni ovih nekoliko ljubitelja ove gamadi,ma slusajte *** vas zakon imamo mi i za kazne i zato cemo ih eutanazirati,pobiti,pregaziti,u sapun pretvoriti,kazne platiti i vas ako bude srece u kakve fabrike zaposliti da tamo docekate penziju koja vam nece ni za ljekova biti a sve to ako i dozivite,neradnici jedni ili bolje aktivisti kako smjesno zvuci.Mozda da se pocne boriti za pseci JMBG kretencine jedne imbecilne.
a ko mu je ova macka
Ako svi toliko vole pse sto ih ne povedu kuci!!!
Da su nam psi najveci problem, mi onda ne bi imali nikakvih problema.
Neznam dali je pas nekoga odvalio , ali znam da pas zna ujesti . Sta se radi na tome da psi ne napadaju djecu i na sigurnosti kada prolazim ulicom Jer ih nije ljepo vjdjeti 10 kako te gledaju .Zamisli samo kada moje djet vozi biciko oni se zatrce i laju na njega Koja je to trauma za svacije djecete
ja mahalom ne mogu proci koliko ih se dovuklo pogotovo navecer kad nema nikoga uzas jedan :s i da nekoga napadne izgleda to se krije u bolnicama nema tetanusa
pa oni da prostite nej... ljude već grizu. Kako izvršiti sterilizaciju zuba? Neko opro dobro pare
Sta misli ovo pseto na slici? - Sta ti gledas koji ku****?? Ajde na spavanje!!
hvale vrijedna akcija. svaka čast organizatorima.
sve te pse treba pobiti...i srbe sa njima...