Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono kad KOS-ovac hvali NATO....
A da napišete knjigu o svom "doprinosu" u ratu ? Ali onako...iskreno. Bagro izdajnička. SF SN
baš tako reketare sve članice nato saveza .čim bosna uđe u nato ima da se nadaje para.kao što saudijska arabija plaća amerikancima za mir.da ne plaćaju amerima zakuhali bi u saudijskoj arabiji
sviranje qrcu
Snjoke the suncokreti
Kad je NATO avion krenuo da bombarduje monstruozne, do sada ne viđene, genocidne i urbicidne srpske teroriste, moj komšija je pilotu rekao ''uranio?''. Ovaj je to razumio kao "uranijom". I to ti je...
Nemoguće da si sam to smislio...priznaj da ti je neko pomogo!
jedina država u evropi koju je nato bombardovao je srbija. da sam na njihovom mjestu ja bih se zapitao zašto su nas bombardovali. šta mislite da li se i hitler to isto pitanje pitao u svom bunkeru prije nego što se ubio. bolesnici uvijek misle da su u pravu bez obzira na činjenice.
je li svi se udružili protiv moćnih srba, to je vaša debilna teorija, irak, sirija i libija su bile banana države baš kao i srbija. boli me qurac za izrael i palestinu. nisam ti ja taj tip debila kao ti da se brinem za zemlje koje ne znam na karti naći. amerika je zakon. trebali su ti još par bombica poslati da shvatiš stvari.
@Romanija...Koju ti istoriju citas? Jel onu u kojoj su "srbi nebeski narod"? Kroz istoriju ovih prostora u svakoj naciji je bilo ljudi i neljudi. Ali tvoj ostrasceni mozak to ne shvata.Za tebe je svijet crno-bijel,tj. oni su losi a mi smo dobri. Biti daltonista je bolest. Svijet je prepun boja i nijansi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NATO OTAN bombice- veoma su ukusne! Bacaj, bacaj bombice- na zločeste teroriste! 🎶🎵🎶🎵💣🎂💣🎂
Neka NATO-a ali BiH nema sta traziti u toj organizaciji. Treba ostati neutralna zemlja po svaku cijenu, nek Ameri ratuju i salju svoju djecu na front, nama je dosta rata.
Mi smo drzava u kojoj dio drzave koci sve moguce procese za razvoj jedne drzave, Mi smo sjebana drzava i takva cemo biti sve dok velike sile ne kazu kako i sta dalje sa BiH,A svima odg ovakva situacija pogotovo politicarima uzimaju velike pare za ne rad, pljuju jedni na druge, narod se iseljava tako da nam nece trebat niko jer ce ova drzava biti prazna.