Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta vi ovdje vidite loše i negativno,ne kontam? Mišljenja sam da ovakvih sastanaka treba biti mnogo više!
Nije loše al nije ni dobro. Nebitno je a prikazuje se kao bitno. Imamo hiljadu bitnijih stvari o kojima se ne prica i ignorisu se.
Saće Željka opalit selfi ispred Sebilja, jer opet nije pozvana.... :))))))
Ljudi smirimo tenzije sa vucicem mozda je covjek ostavio ono sto je lose radio iza sebe bog je jedan i on svakom neka sudi onako kako je ko zasluzio svakim treba ljepo bez obzira na vjeroispovjest.
Krajem 19. vijeka dio pravoslavnih Bošnjaka je posrbljen, odnosno uzet za sluge od strane Srbije. Od tada ginu, propadaju i gladuju za Srbiju. Tako je bilo i u posljednjem ratu, kada je Srbija počinila genocid a krivicu ostavila srpskoj šaci jada u BiH. Po presudi MSP, Srbi u BiH ostadoše genocidaši i zasluženo najveći primitivci na Balkanu. I još se tome raduju. I zato će jednog dana i propasti.
Molim da porazgovarate o nacizmu u Hrvata i donesete deklaraciju o osudi te pojave. Hvala.
A što ovdje nema među premijerima Cvijanovićke? Ovako ispade da je RS samo entitet.
A k'o fol nema Hrvata i Slovenaca, oni nisu balkan i nemaju veze s nama 😂😂
Samo jos da se priznaju medjusobno 😛
Slazem se da se treba razgovarati i sastajati se . Trebali su odmah nakon rata poceti razgovarati o problemima, ekonomiji i svemu onome sto je bitno obicnom narodu, ali sta je, tu je. Sada smo tu gdje jesmo i nema nazad. Podrzavam ovu inicijativu neke vrste ekonomske unije ex-YU zemalja. Problem je ogroman nivo korupcije i finansijskog kriminala koji je visok u svim zemljama u regiji. Ne moze se graditi ekonomija dok korupcija cvjeta, a svi se samo deklarativno zalazu za suzbijanje iste.
samiti škljocanja, prisiljenih osmjeha i mlaćenja prazne slame
Dodo se slomi objasnjavajuci da vijece ministara nije vlada,al evo svi premijeri na jednom mjestu.Vise ga i Vucic ne slusa.Samo ne znam kojeg je qrca Cvihanovicka ,,premijer,,pa nje ovdje nema,nije posteno pa nju je Tramp pozvao a ovi nisu...nema smisla...
A Hrvatska? Kad im neko kaze da su i oni na Balkanu odma dobije gusenje i osip kao reakciju.
EDI RAMA, za dlaku niži od Vučića. :)
Vidi ih, sve genije do genija...
IDEMO SAD PLAĆENA MAŠINERIJA DODE I ČOVIĆE UDRITE PO KOMENTARIMA NA BAKIRA I ZVIZDIĆA ALI ĐABA SARAJEVO JE GLAVNI GRAD BOSNE I HERCEGOVINE , ZAVRŠIĆE TO NAMA VUČIĆ SA PUTINOM BIH BEZ ENTITETA.
dodik sinoc dva puta zvao vucica da dodje u istocno djikansko sarajevo ovaj odbio