Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon jedna dobra vijest, korak naprijed za kulturu i nauku, za društvo općenito. Šteta samo što ima uvijek oni koji ovakve stvari ne poštuju.
Pa zar nije poznata historija, sta trebaju sad istrazivati, ako je tako onda ajde svu povjest da istrazujemo i da se vratimo daleko u proslost, jer ako se ova nasa istorija mora istrazivati, ko kaze da ne mora i cjelokupna svjetska, ko je taj sto garantuje za ostalu svjetsku historiju a da ne moze garantovati za ovu nasu. Kad nekom treba, sve se moze i tu nema konspiracije, sve je dozvoljeno. Salu na stranu, zbog cega ce istrazivati kad je sve lazno!
a zna li neko jel Zvizdic sta odgovorio Plenkovicu? 😂
bacanje para...ovdje postoje tri naroda i tri historije i tri istine, mada je istina samo jedna...
U Lužane, većinski hrvatsko selo u srednjoj Bosni, snage Armije BiH upale su u siječnju 1993. godine. Lokalno stanovništvo je većinom protjerano, ubijeno je više civila, a spaljena je i katolička crkva u selu. Par dana kasnije su vojnici Armije BiH u selu Gusti Grab ubili petero staraca hrvatske nacionalnosti u dobi između 70 i 80 godina. Još gore je bilo ono što se dogodilo u selu Dusina krajem siječnja, koje je inače pripadalo općini Zenica. Za navedeno nitko nije kažnjen!