Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li su ovo oni koji BIH brane iz toplih fotelja sirom svijeta jos od 1992. ?
Oni se brinu samo da bošnjački Pokret opstane, u suprotnom neće ih biti ni na mapi Sarajeva.
.....bošnjački svjetski kongres........vidi, vidi...... da je izvješće sa hrvatskog narodnog sabora u mostaru bilo bi već 150 hejterskih komenttara...........ovako, ovo isšada kao jedna pozitivna i napredna organizacija........
šipu ga. brate.
Jok ba,....ovo kongres da se nadje IKO PISMEN da ispravi onu plocu na Vijecnici Bice potrebno i 4 ovakva kongresa da skontaju da nema tog intelektuaca. Goruca pitanja Kongresa: 1) Kako se ugraditi u ovo vrijeme otkazanih sadaka 2) Razmjena netvorka ko zna za ikoju jos budalu da oce platiti za Srebrenicu 3) Kako raju zayebati za koju marku jos koju godinu prije fatanja noge iz Federacije za Tursku ili bolje Svicu. i plus Seminar: Kako povecati broj zrtava i izigravati bolje zrtvu?!
Hajde,hajde ni cilja niti se cega pridrzavate,bez ikakve vodilje....
KBS=Korida
Ovi i ovakvi su najviše štete nanijeli Muslimanskom narodu. Zbog njih Bosanski Muslimani nemaju svojih predstavnika u institucijama BiH, niti mogu birati niti mogu biti birani.
Članstva nacionalnih pokreta postoji. Kod Muslimana to su bošnjaci.
Jesu to oni sto su davali svoja zivota za ovu zemlju ili oni koji su navijali?
Zahvalite Aliji jer vam je dao amnestiju 1996.,zbog dezeterstva. Ja vam to nikad ne bi dao, već bi vam oduzeo pasoše, dezerteri. A ako bi željeli bh pasoš, morali bi odraditi kaznu zbog dezeterstva u ratu. Vi mislite sad vi pametni, a mi bili idioti u rovovima. Marš stoko dezerterska
*dezerterstva :) a dodat ćemo i izdaja. Hebo li vas Cerić Mustafa
Je li ovo konkurencija Ceriću i Zukorliću?
Daj Bože da bude neke koristi od ovoga. Pa makar i za dijasporu. Jer, ipak, njima je pomoć potrebnija. hahaha
Koliko plaćaju iznajmljivanje sale, operme i osoblja, ili im to Bakir sve poklanja iz državnog budžeta. Metuzalemi koji ne mogu sebe prepoznati u ogledalu i igraju se bjelosvjetske politike. Ima i onih koji su 92 pjevli onu "Odoh ti ja, majko bosnu brani TI". Ima i onih koji su sakupljali sredstva za odbranu i obnovu Bosne, ali nisu znali kome da ih dostave, pa su ih ostavili kod sebe.
Ne ov su Baskirovi, ali ima i Fahrovih.
Znaci donesena Rezolucija i izglasana Deklaracije koje niko ne benda. Vidila guzica puta, haj' cao....vidimo se do godine.
Ove pojedince najvise zanima ovaj zadnji dio u posljednjem pasusu gdje je rijec o tradicionalnim bosanskim specijalitetima, dosli su fino da jedu i tako to
Treba sve podržat što ujedinjuje Bošnjake u BiH i svijetu, unaprijeđuje ih ekonomski, politički, vojno, obrazovno, vjerski, sportski...
@glupan Ljiljani su nacionalni simbol Bošnjaka, a plumjesec i zvijezda vjerski simbol muslimana, zar je to tako teško shvatit.
eto ja sam u dijaspori a nikad cuo da ovako nesto postoji....
e ti samo gledas gde gostuje ceca i aca lukas da bi im oso na koncert ribar 71 nepricaju i nepjevaju aca i ceca o bosnjacima i bosnjackom dijaspori i udruzenjima oni pjevaju oj pazaru novi vukovaru i oj sjenice nova srebrenica dok nisi cuo za ovo oko cega si napiso komentar.
Ja sam cula, isto kao da i nisam....kakve imam koristi od njih??? Hajde @Bakjato ti mi objasni, vidim da si dobro upucen.
Ne, nisu. Ovo su oni koji rade na tome, da ti '92-ga opet ne dodje za koju godinu. 👮
Nemoj živ bio da oni rade da se '92.ne bi vratila. Da su htjeli nešto raditi 92-95 ne bi bili dijaspora. Kako si samo glupa komentar ostavio, ne mogu da vjerujem.
Vjerujem da ne mozes da vjerujes, jer komentar je prilicno kompleksan i nije bas tako crno-bijel, kako na prvu ruku djeluje. Prognanici, ranjenici, djeca, izbjeglice i druge skupine, koje su bile razbacane på bjelosvjetskim azil-centrima, niti su imali mogucnosti, niti snage direktno da doprinesu oslobodilackoj borbi. I taj doprinos bi bio minimalan u odnos na onaj politicko/ekonomski doprinos koji je danas realnost na svakom vecem hodniku (lobby) raznih centara moci. Najbolje od svega je, da su ti ljudi svojevoljno izabrali tu borbu i da su imali realnu alternativu da dignu ruke od svega i zaborave proslost i svoje korijene iako znaju za sve izazove i moguce prigovore. Bosna i Hercegovina iznad svega!