Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
........vjerovatno u langlyu ima direktan prijenos...........
Molim Allaha subhane wa ta`alla da ih uputi na pravi put i sve muslimanske vladare amin
Učvrsti bi bila korektnija riječ, jer uputi implicira da oni to već nisu. Što je apsurd jer je ovo tradicija bar 90% muslimana cijelog svijeta. Amin.
*Amen!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo napred do kalifata , hahahahaha
dobro je ovo da konacno i bosnjaci pocnu da nesto konkretno pricaju o svojim korjenima......a ako nastave da obmanjuju sami sebe kao i dosad njihova buducnost je jako neizvjesna....sto bi rekao karadzic "nemojte da mislite da necete odvesti...."
Kakve veze imaju vehabijski šejhovi s hanefijskim mezhebom?! Umjesto da govorite o opasnosti širenja VEHABISKOG bjesnila među muslimanima vi s vehabijama igrate šejtansko kolo! Aferim, IZ!
nisam dobro procitao...jel im bagdadi poslao pismo podrske? :)
Skup islamskih terorista i neandetalerske bagre
...PA DOVOLJNO REĆI DA JE GLUP ONAJ KO GLASA ZA OVAKVE...GLEDAJ SAMO SE SLIKAJU A NAROD OPUSTOŠEN...ONI SU NEVIĐENA SRAMOTA I SDA I SBB...NEĆUVENO I NEDOPUSTIVO...LJUDI BEZ KROVA NAD GLAVOM NEMAJU ŠTA JESTI,SVE IZGUBILI A OVI SE PRAVE DA SE NIŠTA NE DEŠAVA......
Ceric mora da je na predizbornoj kampanji u Gluhoj Bukovici.
ocam ovaj ne može disat bez hodža
"Tada smo odsječeni od islamskog svijeta s kojim smo stoljećima bili povezani u jedinstvenoj političkoj i državnoj cjelini. Pripojeni smo tuđinskim državnim politikama i nepoznatim ideologijama. Od tada smo suočeni sa stalnim pritiskom na nas, s negiranjem naše samobitnosti i optužbama zbog islamskog identiteta i porijekla. Zbog naše odlučnosti da sačuvamo i odbranimo pravo na svoja vjerska ubjeđenja i praksu konstantno smo izloženi progomnima i zločinima, a na kraju 20. stoljeća i genocidom", istakao je Kavazović. Ovo je čisto negiranje BiH kao države i javno iskazivanje želje da se ona pripoji nekom globalnom islamskom kalifatu. A vi Srbe i Hrvate optužujete za secesiju. Da je npr. Vinko Puljić rekao:" Mi smo 45 nasilno odvojeni od Hrvatske i nama se stalno negira ime i porijeklo, već bi ga optužili za ustaštvo".
konferencija islamsko balkanski terorista
nema nikog iz Irana, je li to odgovor na njihove aktivnosti u yadnje vrijeme ??
Ehl-i sunnet we l-džema’at. U Iranu su većinsko stanovništvo šije, koje očigledno ne spadaju u prvu kategoriju.
@Khalis A odakle si ti, matere ti? Iz Afganistana?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)