Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, jer ovi domovi kojima trenutno raspolazemo su ispod svakog nivoa.
Hvala Predjseniku Izetbegovicu sto uspjeva da dovede ovakve investitore, Izetbegovic se istinski bori za drzavu BiH, dok pojedini plase bosance od arapsko-turskih invenstitora Predsjednik Izetbegovic upravo dokazuje da je sa ovim investitorima BiH na velikom dobitku.
Turska je zastava jer se ljudi promovisu a i imaju zasto. Obezbjedili su studentima kojima je najteze, koji su u teskoj ekonomskoj situaciji da dobiju obrazovanjje kako i zasluzuju. Ja prvenstveno ne gledam na to cija je zastava, po meni je bitno da su pomogli a ne ko ove nase seronje od politicara gledaju samo sebi.
Turci nas polahko zauzimaju, ovaj put bez sablje.
Ma kod nas samo dolaze oni najnazadniji i najprimitivniji Turci, recimo ove bule koje do nedavno nisu mogle studirati sa hidzabom na Univerzitetima u Turskoj. Hvala Bogu pa im je Erdogan to omogucio pa ce se vise kaniti Sarajeva :) O njihovim muskarcima necu trositi rijeci - primitivcine.
Ma daj te Bule ovamo!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
cestitke neka je sretno buducim studentima
Opet drzavna zastava naopacke visiKad ce se vise opismenit ovi sto iste postavljaju.Sto niste tursku okrenuli naopacke da vam mamu jebu odmah.
Lijepe zastave!!
Da Turci pomazu znanju, nije ni cudo. Znanje je bilo bogatstvo Islama. Islam upucuje covjeka da upotrijebi svoje ovlasti inteligencije i promatranja. Sinteza zapada i istoka, ideja i novih i starih iznanja dolazi do napredaka u medicini, matematike, fizike, astronomije, geografije, arhitekture, umjetnosti, knjizevnosti i povijesti. Mnogi kljucni sustavi, kao sto su algebra, s arapskim brojevima i konceptom nule su uzeti iz muslimanskog svijeta u srednjovjekovnoj Europi (od vitalnog znacaja za napredak matematike). Sofisticirani instrumenti koji su trebali omogtakuciti europski putevi otkrica, kao sto su Astrolab, kvadrant i dobre navigacijske karte, su pripremile muslimani. Koliko je islamski svijet bio napredan govore nam i mnogi istricari (nemuslimani), koji su studirali Islam. Mi stvarno nista ne znamo o toj vjeri i njenoj kulturi, ali znamo prosipati kojekave gluposti. Sa tim se samo dokazujemo da smo primitivni u nasim gledanjima i osudjivanjima.
istoricari...sorry
e ne mogu da vjerujem. kraj toliko bosanske vode turci i bošnje piju srpsku vodu. he he he he. kažem ja prolom voda je puno bolja od jane. e oplakah. prvo im ga 'ućerali' hrvati sa janom, a sad srbi sa prolomom. e što bošnjo može biti glup rodi ga majka.
kad vas vlasi nazovu turcima, onda se naljutite...
Niko se ne ljuto, svi smo mi Turci, i Bosnjaci i tzv." srbi i hrvati" svi smo mi Turci....mozda je Turcima malo ispodnizenja kada cuju da su i tzv."srbi i hrvati" Turci... Ali sta se moze to je istina i mora se prihvatiiti
kakve si se ti trave moj sine napusio
za 60 osoba. ovo je neozbiljno nazvati studentski dom. studentski dom podrazumijeva smještaj za barem hiljadu studenata, uz kompletan drugi sadržaj koji će studentima upotpuniti društveni život (menza, biblioteka, diskoteke....) . sarajevo je što se tiče studentskog života i ozbiljnosti studija kasaba.
U Minhenu ima studentskih domova sa 20 soba. I gdje je Problem??
u minhenu ima i debila, pa to ne znači da je to dobro. naveo sam što po mom mišljenju predstavlja studentski dom. sarajevo takve domove uopće nema. osim toga sarajevo je u pogledu studiranja i studentskog života katastrofa. kampus liči na konjušarnicu, kvalitet obrazovanja se bazira na amidža sistemu, a studentski domovi su u katastrofalnom stanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo šteta što je ovaj dom Hizmet napravio i što neće moći boraviti u njemu studenti ako nisu u Hizmetu ili ne prihvate njihova, za mene debilska pravila, bez obzira jesu li bez roditelja, sa super prosjekom ili lošom materijalnom situacijom....
Zgrada je preruzna, kao da je 15. vijek a ne za 21.
Koja je sad bošnjačko bosanska zastava? Što nemogu ovih multietničara niakao da svarim
Prva slijeva!
a to je valjda majčica ili mačeha, neko je spr... pa nastala ova u sredini
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pozetivno.....ajd da i vi prekinete sa tim dzamijama :)
Ovo vredi samo ako je mešoviti muško-ženski. Ovde ce se prolivati kubici telesnih tečnosti
bolje i ovo sto napravise nego kao dosad samo bogomolje i kvazi centre za regrutaciju vjernika
MA kod nas svi bolje prolaze nego bosanci...