DonKihot76
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
04.07.2013.
Komentari
24
Komentari korisnika
Mogla je Britanija izaći iz EU kada je je u nju ušla. Znači da bi od nekud izašo moraš ući. Ono što je stvoreno unutra ne može izaći,može samo nestati unutra gdje je stvoreno. Odakle je "manji entitet" ušao u Bosnu i Hercegovinu. Ni od kud!!!! Prema tome jasna je situacija.
@gooUser1587025427 Osim sto si dobar instruktor trebao bi biti i dobar pedagog.Ne zove se dzaba AUTOSKOLA. U skoli treba da rade dobri ucitelji ali istovremeno i dobri pedagozi.
Nacrtati i da ga Dodik vidi iz svog kabineta i dok dolazi na "poso" i kuda god prolazi.
Pa nije on kupio.Kupila njegova kcerka,ako ima drzavljanstvo. Jer kolko je poznato iskljucivo pravo na kupovinu nekretnina ima onaj ko je drzavljanin zemlje u kojoj kupuje. Prema tome jos jedno mazanje ociju javnosti. Tuzilastvo treba da dokazuje ODAKLE pare Spiricu da ih da kcerki ili gdje je ulozio svoje pare koje je negdje dobio.A ne da dokazuje kako je stan kupljen.
Metnuto je nama davno,samo neko osjeca a neko ne osjeca.
u ovom slucaju nad samim sobom
1000000 % tacno
Pridruzujem se i dodat cu jos,da mi je samo da mi djeca budu u necemu( bilo cemu)dobra da predstavljaju tu drzavu u koju idem pa da cujem price o patriotizmu i tim sranjima.Da im tek onda skrham sve na kamaru.