Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutno sam protiv korupcije, ali mi smo postali narod koji je to prihvatio kao normalnu stvar. Zašto? Pa zato što imamo recimo premjera protiv kojeg se vodi sudski proces za korupciju, a on uredno obnaša funkciju... U svakoj normalnoj državi bi taj funkcijoner podnio ostavku, bar dok se ne dokaže suprotno.
P.S. narod ništa uradio nije osim što su ev kao i ja napisali komentare...nigdje protesta...dakle narod odobrava...
Naravno da narod odobrava, cim 50% nosi kovertu doktorima. Niko se ne buni sto za cvaju moze proci tehnicki pregled ili izbjeci saobracajnu kaznu, svi rado placaju = da podrzavaju korupciju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Super ste vi s tim, samo ovo treba da oganizuje Klinički centar Univerziteta Sarajevo. A ne znaš da li da se smiješ il da plačeš o tuge. Sistem kompletan korumpiran.
U privatnom laboratorijumima i klinikama nema korupcije..ali ni otkucanih pdv racuna.
Vazda neki "sistem" kriv nikako osobe koje to rade
Pitam se godinama za šta biro služi, osim da uzimaju donacije i ne ljubazne šalteruše, papanke primaju platu.
Što ti je baš primitivac, sam ponese mito ne bi li preko reda došao na op npr i slično. Laže narod, niko ne traži nikome ništa, dobiju uslugu istu dali ne dali mito. To su vrlo rjetki slučajevi da neki dr odlaže uslugu zbog mita, operisao me prof Gavrankapetanović, svu uslugu bez ikakvog mita bez problema.
Da je plata 100k$ mjesecno, opet ce isti taj gledati da sa strane nešto uzme. To nam je u genima.
Zdravstvo je zlatno, sta je opstina i sud . Boze salterusa u opstini one zene sve treba smjeniti i dati otkaz redom !!!! Ostrokondze nadrkane znaju ne mozemo im nista , neljubazbe , uzasne , samo te vrate , a mi im plate dajemo , mi ljudi koji pdv placamo , evo licno ja . Gadovi opstinari , stranka je sve fuj , postavi pa ubi sistem .
A u kojem sistemu nema korupcije.
Dođite u Bihać, da vidite kako sa "poso" radi.
Ako hoćemo stvarno zdravstvo onda treba omogućiti da se sa knjižicom može liječii i kod privatnika. Ovako u Javnim ustanovama imaju monopol nad našim liječenjem i dođe do situacije da ako nisi dobar sa kućnim ljekarom nećeš dobiti dobrog lijeka niti potrebne uputnice. Onda idu koverte da bi se ostalo živ.
Ne nego treba antikorupcijska politika koja ce kazniti svakoga umjesanog u korupciju i oduzeti im diplome, izbaciti sa posla, zatvoriti...
Ademir Spahic,Haris Vranic i Abel Baltic-svi SDP-najveci kriminalci trenutno u zdravstvu.Korupcija,kriminal,fuuuuj
Nermin Vuče konce tu
Našli se seljaci da drže peformans u centru grada.A kad je kakva mini upala odma trči kod tog istog doktora i kuku majko.Kad je korumpirano nemojte ići pa kad vas nešto zaboli vi se liječite alternativom pametnjakovići.
koji si ti debil ni svjestan nisi😠 pa jesi li ti svjestan da ja i svi drugi radnici plaćaju zdravstveno osiguranje i medicinari dužni pružiti uslugu građanima.
Merima Spaho je rodjena sestra supruge aademira Dade Spahica koji je uzimao po 20 000KM u kaficu Dandy na zetri za posao u KCUS.Bio desna ruka Sanke Mesihovica i onog Vanisa.Oni su postali milioneri na koripciji i kriminalu.Sada Dado pljacka po Domu zdravlja i sad je Vranicev sluga
kad si vec toliko informisan i pises gluposti, valjda znas da nijr merima spaho vec spahic?
A tek kako je nama u Hrasnici, kad vam do jucerasnja ulicarka s Dobrinje sa stelom zaposlena jer da nije toga ne bi nikad ni radila, glumata ko da je doktorica nasa gđi Đalturka. Drska, bezobrazna, i naravo njezine bracne probleme cijela Hrasnica zna ner ih rjesava na poslu ored pacijentima.
Kakav majstor od novinara. Niti je napisao gdje je to bilo, ni kada. Svaka čast genije! A takva se stvar trebala i najaviti. Nisam vidio najavu...
Zdravstvo nista ne valja, treba ga ukinuti!!! Ne treba nam.
A za 10 godina ce te plakati za medicinskim kadrom kojeg niste znali zadrzati i i one sto valjaju i rade podrzati
A kad odete kod advokata ili notara pa kad vas iznabijaju ko vola u kupusu i jos vam za jednu raspravu naplate 600 km..vi sutitte ko mali pizd3ki. Kod njih nema bio sirotinja ili bolestan tarifa je ista...