Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vijeća mladih na svim nivoima ( opština, kannton, entitet') su produžena ruka političkih stranaka.
Tolerancija je ono što se uči od malih nogu u sklopu kućnog odgoja. Ali neka ste vi malo prodivanili, potrošili novac na propali projekat i slikali se.
sarajevo i tolerancija? lol :))) U sarajevu ne podnose one koji su drugi i drugaciji
Sarajevo-tolerancija, Banja Luka -Netolerancija, Zapadni Mostar-segregacija!
sarajevo etnicki ocisceno od ne muslimana..lako je sad srati o toleranciji
najteze je vidjeti sebe !
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sarajevo-tolerancija, Banja Luka -Netolerancija, Zapadni Mostar-segregacija!
tacno tako
kopiram
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Na ovom sajtu možete kupovati instagram pratioce, lajkove i preglede na video, osim toga moguće je kupiti preglede na yt video i lajkove za FB objave NIJE POTREBNO UNOSITI ŠIFRU INSTAGRAMA ILI DRUGIH DRUŠTVENIH MREŽA, SAMO LINK ŽELJENOG SADRŽAJA 100% radi. Cijena pratilaca od 2e do 6e za svaku hiljadu. http://instafollowmarket.com/