Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neće ni cuko lutalica da izađe vani. ja ga sreo u haustoru pored lifta. kontam ušao za nekim pa ne može izaći. ja ga fino pitam hajde hoš izaći, hajde bolan.. ma ništa, pogleda me i obori pogled ko fala ti buraz al ja ne izlazim na taj otrov.
Samo utiskujte kuću na kuću, zgradu na zgradu... 2000-2017 su najtužnije i najdestruktivnije Sarajevske urbane godine ikada... Rat je nešta drugo!
@dis3 NFje bio urbano "raštrkan" do prije 15 god, kada je krenula urbana destrukcija Sarajeva. Najprije Damir, potom mlađi Samir, su uništili planirane parkove, zelene površine. šetnice, Komšija susjedne Ilidže čuveni Senaid ih je čak prevazišao , nečuvenom gradnjom Tibre, nebodera na Ilidži, par desetina metara od aviokoridora aerodroma. Ono što mi sebi radimo je nečuveno, nekih stvari bi se postidio i zloglasni Radovan iz Petnice.
@dis3 Bogati kad si bio zadnji put na ilidži? Toliko prihoda od novogradnji, dozvola, poreza... glavna uličica su katakombe, pješački neobilježeni, užas, kružni zakrčen... Ljudima lafeti otpadaju na sred ulice, od Senaidovog asvalta.. Semirova transverzala je priča za sebe, ni godina nije prošla imaš opasna ulegnuča, a 5 semafora na 900 metera...Mi ćemi ipak reći, bolje išta nego ništa, jer smo najgluplji i NAJTRPELJIVIJI narod na planeti...
Koga briga. Daj nam malo šta je Vučić reko a Kakir odgovorio.
Sarajlije zaista vole ovaj grad. Čak više od svoje vlastite djece. Jedino kroz ovaj nelogičan argument mogu razumjeti zašto bez pogovora odgajaju djecu pod ovakvim uslovima.
I mom Bakiru jednu vrecu CO2 !
ako cemo realno to ste i zasluzili....5 000 zaklanih srba u sarajevu ce vas jos vise proganajti i kaznjavati.....da ste barem pokazali gdje su grobovi da ih pop sahrani...mozda bi vam bili bolje...ovako ste osudjeni da dugo umirete...
allahami dzellahanuhu ja prikljuce na prno na skenderiji ono i danas tamo stoji..
ma dobro je nek ne padaju granatle na glavu
Bez maske ne treba izlaziti
Sjećam se vremena kada nije bilo zagušljivo..i nije bilo ljudi da lože šporete i auta da tutnje cestama...mogao si disati punim plućima povazdan....bio je rat. Smog znači život ma kako to čudno zvučalo !!
sreca pa u torinu je cist zrak,pa je gradonacelnik disao punim plucima na nas racun😉
Kasblije pravo ste se izbezobrazili.....cuj oni bi da disu?.....I jos cist vazduh?...
@ValcerVoliDimije ...a, ti se najedi....čistih govana....
@burnbabe serviraj se na tanjir...
Sad ce nacionalisticke stranke pocet prodavat cisti zrak
Barem ukidaju pijacare da ne budemo ko Karaci kad posjedaju po trotoarima i nadzidzaju gace i carape po strikovima.
Pa hoće li se išta uraditi po tom pitanju, ili će se svake godine samo ovako objavljivat kako smo zagađeni? Lude države u pm.
Riječ "Zrak" je hrvatska riječ,molimo Vas da se služite "bosanskim "jezikom ,dakle "hava" dok je srpska varijanta "vazduh"-zašto zloupotrebljavate pismo naroda koje smatrate za neprijatelje
Odmah mi naumpadne priča Zeničanin i Bjelašnica 😀😀
Hhahaah cuvena legenda o Zenicaninu i Bjelasnici. Druga prica je to sto je Sarajevo generalno zagadjeniji grad od Zenice, izuzev naselja u neposrednoj blizini zeljezare.
@Avenue @New_Folder Šta se palite, nije ništa ružno..