Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ipak mi se cini da je smece od hrane koje svakodnevno konzumiramo pogubnije za zdravlje od duhanskog dima.
Sve neki dani za nesto, je'l ostao i jedan slobodan?
@IdiAmin - u pravu si i evo, predlazem da nadjemo jedan slobodan dan da se nicim ne bavimo. :)))
Od otkrica fisije i fuzije, od pocetka industrijalizacije i prekomjerne proizvodnje automobila, od izuma GM hrane rak se uhiljadostrucio, ali eto sve je OK, ako bacimo cigare. Uglavnom, da se skrece paznja sa dana Bijelih traka. Sto je najgore, ovo je potpuna eksploatacija djece u genocidne i politicke svrhe.
PUŠILA SAM I PUŠI ĆU , KO NEVJERUJE I NJEMU ĆU. JEDINA FABRIKA DUHAHANA SARAJEVO...
Vratite vi nama FDS i prihvatljive cijene cigareta
Legalizirati kanabis, zabranit nargilu
Ovo je manipulisanje sa djecom. Što ih niste odveli pred vladu da protestuju protiv povečanja cijene plina ili im organizovali besplatno 5 dana na nekoj od okolnih planina ?
@ s.bah Ne sekiraj se , svakako ne mislim zivjeti ko kornjaca na ovom pohranom svijetu , a sa druge strane umrijet ces i ti ko i ja .
Ovo meni više slići na paru ponosa,...niđe muška!
Ja 26. dan obiljavam taj Svjetki dan bez dima. Ne pusim po dani, samo od iftara do sehura. Elhamdulillah!
PUŠENJE JE VELIKO ZLO.
Hoćete li je još i haramom proglasiti pa da i ja ove bule proglasim ISILovcima
@ blackout26 To nepusaci imaju prava , a ja kao pusac nemam....odhebite ! Svima puna usta demokratije , a vamo sve nake zabrane !
@DULG Nepusaci ne truju pusace. Pusaci truju i sebe i druge. Imas pravo da trujes sebe. Kad nucis popusit bez dima, samo izvoli.
@DULG neki dan ja napisah nešto slično, možeš misliti kakvi su komentari bili? pijanci i narkomani su o.k., ali pušači...uf, pljujem ja na svea ta ranja, da je bog do samo duhanski dim uzrok bolesti na svijetu više bi nas bilo živih, gadi mi se ta demagogoja...što je previše, previše je
A setnja za Prijedor...? Ne zasluzujemo mi mnoge stvari zaista...
samo Heets,ne dismr a nikotin puca
Ja sam naceo trecu kutiju , a vi se hebite....nije se jos rodio taj koji ce mi nesto zabranit , picvammat !
@DULG Nece tebi niko zabraniti u tvojoj kuci da pusis, ali na javnom prostoru hoce i jedva cekam, pa kuci je duduci po vazdan sto se mene tice, necu ja biti u posebnoj prostoriji za nepusace zatvoren ko zivotinja a vi slobodno havljate cigare
@DULG Samo ožeži, ubićeš sebe i svoje ukućane a ne ove kojima se obraćaš. Ova zemlja je svakako puna samoubica.