Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to bori se za Crnogorce dok ti je člatau 410 plus topli hahahahhahahaha glupani
plata*
Sad kad je kod nas sve uređeno i minimalac 1000KM red je da pomognemo i drugima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da su recimo zagrebom prosetali u vezi hrvata u bih to bi bilo napadnuto sa svih strana i etikiralo kao mjesanjem u unutrasnja pitanja druge drzave.. Karma is bich
Da, chetalji se ne smiruju, geenocidasi.
Dobro jutro dobri ljudi
Albanci su prejaki pa sad udar na najmanje.Bošnjaci pravog saveznika imaju u HR.(ne bosanske HR)
Svi mi u ex Yu smo genetski najblizi jedni drugima. To sto nas religija i nacija razdvajaju to je pitanje za neke druge prilike. Bošnjaci su isto socijalni konstrukt koliko i Srbi. I niko ne može negirati Bošnjake Crne Gore.
Premijer Kosova je kazao da se sa Srbijom ne mogu voditi nikakvi drugi razgovori osim o recipročnom priznanju. Hoti je u četvrtak navečer rekao da su učinjeni veliki koraci ka sporazumu Kosova i Srbije. "Neprihvatljivi sporazumi za Kosovo nikada nisu došli i neće doći iz Bijele kuće. Postigli smo veliki napredak u ekonomskoj saradnji i korak smo bliže zaključenju ovog pitanja. Jer, sve što pričamo o Srbiji je obostrano priznanje", izjavio je Hoti.
Svi na prosjed,nije lahko kad se netko poslije 30 god. probudi bez vlasti
Na Kliksu Vise negativnih komentara za podrsku bosnjacima nego kad gamad i krvoloci napadaju te iste bosnjake i kad se “ slavi”, urla i straše isti po Crnoj Gori.
Podrška !? a poniženim borcima, penzionerima, SMS liječenju djece, bezakonja u zdravstvu Kantona, pokradenoj i uništenoj privredi, hidrocentrali Vranduk,……
Samo kukajte neprijatelji BOSNE ali znajte da je pobjeda naša ako Bog da "SDA JE POBJEDNIK IZBORA" u to ćete se uvjeriti smradovi jedni i več pripremite lexaurine za smirenje da lakše podnesete poraz. CIK je sada na pravoj strani a to je strana pravde... Hajde rušitelji BOSNE da vas čujem hahahahahahah
hajmo Hrasnica,Butmir ,Kolonija
politika ... a život prođe
U povorci će biti samo bukvlano braća koja su doselila u Sarajevo iz sela.
treba ih podrzat
Iza napada na Bosnjake u CG stoje Vucic i Dodik. Nastoje se Bosnjaci isprovocirati i tako izazvati tenzije/sukob u BiH. Sada je jasno odkud zajednicka izjava prije par sedmica u BG da srbi ne zele rat u Bih. Odkud ta izjava iz “vedra neba”? Upravo kao uvertira u ovo sto se desava. Dodik ne smije provocirati Bosnjake u BiH, bilo bi providno. Koristi se CG kao neutralni teren za provociranje sukoba i alibi za odcjepljenje.
Pa nije Sarajevo krivo ...treba ici u CG na proteste.