Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li ljudi prestati ulaziti u drzavu bez testa? Zasto nam je policijski od 21h dok i kunto i panto moze zarazen uci u drzavu i siriti zarazu do 21h?
Kunto je negativan
Bice bolje kad se vratimo za 2000 godina u Sarajevo
nemoraš ni tad. koji ćeš nam racku
Mozda ce tad Bosnjaci shvatiti ko je sda i bakir, gamad! Ali sumnjam, i tada ce se kleti u sda
Jedan protest i odmah pade broj zarazenih xD
Testirano 920 sto znaci da je testirano 3000 bilo bi 400 minimum , opet nas lazete
bolje je nego sto je bilo, ali daleko je ovo od dobre situacije
Senzacionalisticki naslovi skrecu temu sa ove katastroalne situacije gdje je vlast zakazala na svim poljima. Zaraza ponovo raste, veliki broj mrtvih, katastrofalna ekonomska situacija, Turkovicka svaki dan u vijestima portala....uzas. Vlast nista ne radi na poboljsanje bilo cega i....vijest o losim propustenim potezima u vanjskoj politici. Gospodi trenutno odgovara da ljudima skrene paznju sa svojih proslih, novim greskama.
Stopa smrtnosti preko 10% pa izvoli
Države s NAJVIŠE UMRLIH na 100,000 stanovnika + sve Ex-Yu države: 1. Češka (263), 2. Mađarska (254), 3. BiH (234,4), 4. Crna Gora (223*), 6. Makedonija (207*), 8. Slovenija (198,9*), 19. Hrvatska (156*), 36. Kosovo (107,9*), 59. Srbija (83*) ..... [podaci za 15.4. do 11:00]
Sve je jasno kao dan,POTVRDJENO DA JE MEDVJED JE....BUKVU I NASTAO BOSANAC!!!DOK U SVIJETU PROTESTUJU PROTIV VAKCINA U BOSNI PROTESTUJU ZA VAKCINE .........KOMEDIJA🤣🤣🤣🤣🤣🤣
treba policijski od 8 do 18 ionako ne jedemo i ne pijemo, a po noći ostavit da moremo normlano zivit u Ramazanu
UKIDAJJJ SKROZ POLICIJSKIII
UKIDAJ POLICIJSKI MAJMUNEE , VI DISLAJKOVCI PSIHIJATRU HITNO
Pa svaki dan nas zlostavljate sa KORONOM..umiremo od ZLOSTAVLJANJA
Zao mi je kada vidim da ljudima nije jasno sta je ovo. Nazad u pecine.
UKINUTI POLICIJSKI! NIJE RATNO STANJE. JEDNO OD OSNOVIH PRAVA COVJEKA JESTE PRAVO NA SLOBODU KRETANJA!!!!!!!!
Dobro si rekao, JEDNO od osnovnih prava.
pa kume šta imaš radit u 23h?? hoš trčat u to doba??, nećeš, džabe se žališ. a baš se pitamo mi građani. sjedi u kući, spavaj što se mene tiče plafon okreni same nemoj da se provaljuješ.
Oni koji su otisli na vrijeme ce se i vakcinisati i nece umrijeti jer ti guraju crijevo od neke kineske igracke u jednjak. Mozda se vrate kad pomre pogan koja je ostala i glasa za SDA
Nije obavezno da se koriste respiratori sa invanzivnim metodom ventilacije. Narod voli da prica o ovim "skandaloznim" temama iako nemaju pojma o cemu pricaju. Spomenuti respiratori su transportni i nemaju sve potrebne parametre za koristenje u intenzivnoj njezi, iako mogu posluziti u slucaju nuzde. Ali nije tacno da su "losi" ili "neispravni". Koristeni su samo kada je kapacitet bio popunjen, tako da je suplja da "gore" ubijaju pacijente. Saznali ste nesto novo. Nema na cemu.
@boss ... primas li barem dobru lovu?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)