Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da je narod pozitivan kad to treba 30 poziva da dobiješ svog doktora u jebenom domu zdravlja
U ponedeljak ujutro radio nalaze. Onda zvao od 16 do 19 da saznam rezultat. Na otoci mi se iza 19 javila zena koja je rekla da moze samo procitati vrijednosti i nista drugo. Slijedeci dan morao zvati svoju doktoricu da objasni. Ujutro rano je zvao, a ona me nazvala oko 12. Da je bilo lose, mogao sam komotno umrijeti. Toliko o ovoj vlasti, preskupom, u svakom smislu, zdravstvu i "organizaciji".
Čim respiratori nisu u upotrebi, umire se kao i do sad, prije kovida. Testovi definitivno nisu pouzdani. Sezona je gripa, prehlada i raznoraznih virusa, što se vrlo često detektuje kao pozitivnost na kovid. Samo prestati testirati i sve će biti ok. Lahko reći, a teško provesti u djelo, jer nekima to nije u interesu, zbog propagiranja straha, napetosti i želje za što većim procentom vakcinisanih.
Gospodine, vaša stručnost, upućenost u problematiku i elokventnost me natjerala da promijenim mišljenje. Virus ne postoji. Virus ne postoji. Virus ne postoji.
Dajemo kredite za sve namjene. Nudimo od minimalnog iznosa od 5.000,00 do 10 miliona I po niskoj kamatnoj stopi od 3%, Trajanje kredita: maksimalno 25 godina, ovisno o iznosu kredita koji vam je potreban. klijenti bi trebali biti stariji od 18 godina. Ova kreditna transakcija je 100% garancija za ozbiljne klijente. Za više informacija o kreditu kontaktirajte nas putem e-pošte: [email protected] ILI WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Dajemo kredite za sve namjene. Nudimo od minimalnog iznosa od 5.000,00 do 10 miliona I po niskoj kamatnoj stopi od 3%, Trajanje kredita: maksimalno 25 godina, ovisno o iznosu kredita koji vam je potreban. klijenti bi trebali biti stariji od 18 godina. Ova kreditna transakcija je 100% garancija za ozbiljne klijente. Za više informacija o kreditu kontaktirajte nas putem e-pošte: [email protected] ILI WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Kurton zdravstvo kao i vlast.
PCR testovi ne trebaju, nisu vazni za one koji leze u bolnicama od “obicne gripe”, kako kazu pretplaceni hejteri svakodnevno po deset puta u komentarima. Da li u bolnicama na Covid odjeljenjima leze pacijenti zbog lomova, napada bubrega..i primaju kisik ili ne daj Boze prikljucuju se na respirator. Nase nikakvo zdravstvo sebi ne stvara posla, sigurno! Od obicne gripe(ma kako se zvala)ljudi ne umiru u ovom broju.
Cirkus državo, sramota!!!
Od cega su umrli,je li bila obdukcija?
Nema potrebe, jel se radi obdukcija poginulih u autobusu kad se prevrne?
Osposobite šta mimo Saraj polja majmuni nesposobni, ovdje je gužva, čovjek na čovjeku... Drive in test na Vrbanji krcat. Pacijenti pješaci ne daju pacijentima u autima da prolaze i da se testiraju iako auta imaju prednost, gužve su ogromne. Napravili ste haos. Djecurlijo uozbiljite se.
Ne, tesko je napraviti plan i organizaciju, to je vec visa matematika i veliki napor za ovu vlast. Lakse je maltrerirati gradjane i bahatiti se. Elementarni servis prema gradjanima nisu u stanju da osiguraju.
Jel SDA opet kriva?
PROVJERITE OD VAKCINISANIH KOJI LEZE NEMA NIKO KO SE VAKCINISAO ASTRA ZWNWKOM!!!!POTVRDJENO
Sto bi reko Deen...lazi me lazi me
Hahahaha djaba pisete necemo se vakcinisati
Da ti je bogdo intelekt dvocifreni broj ali nešto sumnjam iskreno
Ne samo da si nepismen, nego si očito i neobrazovan i neodgovoran, prije svega prema svojima, a onda i svima drugim. Boli nas k. za tebe, ali ugrožavaš ogroman broj drugih ljudi.
Preminule 3024 osobe....
Jedini spas protiv zaraze je zabraniti testiranje jer je LAŽNO 🤷‍♂️
Jasmina ni Travnik nije za tebe
Prosle godine nijedan slucaj gripe nije bio.To je dokaz da je lažno jer pcr ocigledno nije razlikovao gripu od covida
Sad ce i Memic sa protestima dodatno pogorsati situaciju.
Jel te stid Boga i naroda da to napises bijedo bijedna?
Dabogda umro od raka i ti i djeca ti, vakcinisani dzaba...
Kada ce gradjanima biti omoguceno da prije vakcinacije urade crp i test koagulaciju?
Jest jer da se hoce dobrobit građana bio bi antigenski test prije vakcinacije