Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a koliko su samo SDA botovi napadali gradonačelnicu jer je otkazala docek za novu, bagra jedna !!!
Šta vas briga, svoju rukicu na bocu i bit će te zdravi poput doktora iz Poljske: https://greatgameindia.com/doctor-mocks-vaccine-critics-dies/ - šta sada na ovo reći? I kako dalje? UPS!
Kakve fajde sto su zabranili kad su svi putovali gdje ima docek i dosli nazad sve zarazili
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U porodici dva slucaja zaraze, vakcinisana osoba nije izolovana, nego svaki dan sjedi sa zarazenima i onda ide u prodavnicu, javni prevoz na posao. Jesu li to te mjere koje bi trebale zastititi? Kao vakcinisan si i pod izgovorom vakcine siris zarazu. Dajte nam svaki dan testove, svim domacinstvima. Pozitivni doktoru- negativni na posao. U cemu je problem?
Pa pravila su zacaran krug da ima izgovovr da te sprica svako 3 mjeseca.
Ne znam zasto doktori javno ne izadju i smire narod, za sad uopste nema razloga za paniku.Kosevo 100 pacijenata a Abdulah Nakas oko 50.Ovo sto rade trenutno je sirenje panike i straha
Za Dunuma... tipična antivakserska priča. Nađu jedan primjer (koji je usput nedokazan - da li je čovjek zaista umro od vakcine) i ignorišu milione vakcinisanih i zdravih i donose svoje zaključke...
Treba vama dovesti australijske vlasti da vam uvede red u koroni.Sve vakcinisati na silu ako treba.
Hmmm, a od kad su onda rezultati koje ste davali juče? Pišete - Danas je zaraženih…a onda…ma jasno sve. 👏👏👏
kad krene skola bit ce duplo.vise, ovo je sve znog skole djeca prenose, treba sve na onlline
Pa ako si vakcinisan čemu briga, zar ne...a ipak briga.
Nije problem nikakav virus, to nije ništa novo u poređenju sa svim ostalim bolestima. Problem su loše navike poput trovanja nezdravom hranom i umaranje. Kad se odmarate, nestanu svi bolovi i bolesti. Onda vam ne može nijedan virus ni bakterija ni alergen ništa. Herbert Shelton je posmatrao sve bolesti kao da su iste, i lijek je isti za sve. Ne jesti nakratko, i jesti zdravo nadugo. Tad nestanu toksini, raste imunitet, gase se upale, nestaju bolovi.
a jesu vam mediji mozak izaprali osim straha za drugo ne znate.
Jašta cave sve i onda histerično napadaju raju koja ima damu.
Jesmo li ikada ovako borojali prehladu i gripu? I šta je razlika? Ovih 53% što su vakcinisani eto su “zaštičeni” i pustite nas ostale da odlučujemo o inegritetu svog tijela, ako već vakcinu, ekspermentalnu, ne možete proglasiti obaveznom.
80% gradjana misli da ako su primili vakcinu ne mogu biti zarazeni i ne mogu prenositi virus,ne nose maske i ponasaju se totalno raskalaseno a istina je da to sve mogu samo su im navodno simptomi blazi ako se zaraze.
Sezonska gripa. Uvijek bilo
jesu li ovi maskaši po gradu zaraženi ili šta ? odjednom pun grad brnjičara. brate ako ste zaraženi ne hodajte okolo.
vidiš da jesu po dislakovima. bježi od brnnjičara to je sve zaraženo.
zaobiđi ih u širokom luku . pustili ih jer im je obećano da ako prime treću mogu i gubavi da hodaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Skoro sve ,teorije zavjere' iz 2020 se ostvarile već u 2021. Toliko. Pokušajte igrati zanimljivu i spasonosnj STVARNU igricu zvanu - PROBUDI SE ČOVJEČE!
znaci oko 300 dnevno. sarajevski prosjek ove zime. nista strasno kad se uporedimo sa stanjem u svijetu. moramo nauciti citati podatke a ne samo objavljivati senzacionalisticke naslove. brzo ozdravljenje svima.
Prehlada... Ne paničite 🐑🐑🐑
Kad ce nestst ovog svijeta sto se testira... pa jbt nismo istanbul da nas je milionima.