Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu samo zamisliti kako su djelovali zvuci i vibracije Mocarta na čobanske ušne školjke SDA kadrova...
BRACO AIUSTRIJANCI SRETAN VAM PRAZNIK
Da te nije Gavrilo, pa gdje bi danas bili.....
Jesuli morali da rezervišu unaprijed ili nije bilo vjenčanja za taj dan
Haj dobro došli, ali samo kao gosti ovaj put.
@Boba1970Beograd Boba preporučujem ti kombinovanu farmakološku i psihoterapiju u ustanovi zatvorenog tipa. Izbor ustanove prepuštam tvome staratelju; 1. Padinska skela kod Beograda, Popovača kod Zagreba ili Jagomir na periferiji Sarajeva. Slododan program neka bude jedna sevdalinka od Dr Himze Polovine tri puta na dan poslije jela.
KOJI MAGARCI, ZA PRIJEME OVAKVE VRSTE SE ZAKUPLJUJU SALE ZA PRIJEME, A NE VRHUNSKI HISTORIJSKI OBJEKTI, MAGARCI JEDNI SARAJEVSKI, IMAJTE BAREM MALO SVOG JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRAVITI PRIJEM U VIJECNICI U SARAJEVU ZA DAN DRZAVNOSTI AUSTRIJE JE PANDAN PRAVITI PRIJEM ZA DRZAVNOST BOSNE I HERCEGOVINE U SCHONBRUNN PALATI U BECU. VIJECNICA JE HISTORIJSKI OBJEKT, A NE SALA ZA DIPLOMATSKE PRIJEME. ZA TU SVRHU NAPRAVITE NOVU PROSTORIJU ILI PRONADJITE DRUGE PROSTORIJE, MAGARCI JEDNI.
INACE NADAM SE DA CE SE AUSTRIJA JEDNOM IZVINUTI BOSNI STO SU UKINULI BOSANSKI JEZIK I ZABRANILI BOSNJACIMA DA SE IZJASNJAVAJU KAO BOSNJACI.
Jeste li tradicionalno u glas uzviknuli "mi smo sluge vase" i "Gavrilo terorista" ? Mamu li vam balijsku, kukavicku.
Ovi uhljebi, paraziti i kriminalci iz SDA se svagdje trpaju i guraju pred kamere.
Pa to su domaći izdajnici, moraju oni malo sa okupatorom.
Vratite se
Bježite okupatori Bosne, Gavrilo je u ušao u Sarajevo.
@katonix Gavrilo je personifikacijaBosanskih Srba koji su postavljeni na sve važne funkcije u Sarajevu.
1914, 1945 napustili ste nas tad smrc da Bogdor niste smrc misevi se nikad ne bi obogatili vec samo uceni, obrazovani i posteni ljudi!
mrš!