Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ima li u nas išta, ali išta, da zadovoljava barem neke osnovne norme i pravila?! Hej, pa ni dezinficijens ne znaju izabrati. Jadna li nam majka što nas rodi i otac što nas napravi. Ko ode zadnji neka ugasi svjetlo i razbije sijalicu.
Haj ne seri, hljeba ti
To je vlast koju ste vi birali
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Normala pored industrijskog kisika nista cudno.
Ali lezi ti bošnjo u kući i upali grijalicu, tipkaj komentare i izražavaj tako revolt. Jahači će i dalje da (nas) jašu. Na izlazak na ulice ne pomišljaj.
Jugoslavija-koji si ti papak jbt,gdje ti vidis sunce pa da izadjes na sunce?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa dje vam je ona uministrica papanka Hota?Mozda ostavka?
Kojim školama? Što štitite direktore?
Možete samo zamisliti u koliko su škola podijelili otrovno sredstvo, negdje dobili hedije pa eto nek se računa da su škole dobile (Šta hoće više??) a sve prije ministrice što je najvažnije, nemojte da je ko prozove!!??
Najbitnije je da niko nije kriv i niko neće odgovarati, ministarsvo prosvjete najgore ikad
Neki dan uciteljica u razredu moga sina trazi da neko rodroditelja donese ubrusni papir, sta ce jadna zena. Eto gdje zivimo.
dok sam zivjela u bosni i moje dijete je "moralo" donijeti ubrus u skolu.pitam sto,kaze pa uciteljica rekla.
Dezinfekciona sredstva, kisik, respiratori, vakcine......genocid!!!
Hej vidi moje osnovne na slici 20 godina kasnije. "Malta osnovna skola, Malta radost i ljepota, Malta dragost i dobrota, Malta osnovna skola"
Koliko smo dosad potrovani svim i svacim dostigli smo imunitet zohara.Mogli bi i bez glava prezivjeti devet dana. Sta je neadekvatan dezificijent za nas, crv u jabuci..
Fino vam piše da je donacija od prošle godine kad je SDA bila na vlasti. Pročitajte tekst pa pametujte
A 80tih se ruke umakale u rastvor varikine protiv žutice nakon velikog odmora lo cutavoj Yu i nikom nije smetalo. Zaboga, dajte nam sada dezić koji miruši, jao
šibicarski paraziti razlučivali sa vodom da naplate. oni su nam veći problem od dodika. On nas bar ne pljačka.
A sta vi ocekujete od difovaca i fakulteta na divljaka,da su u stanju nesto promjeniti,hahahahaha
Ministre, de nas na online jedno 2-3 sedmice da se naspavam kako treba nakon 2 mjeseca. Sa postovanjem(a i sa podocnjacima ucenik sarajevske skole!)
bando majku vam vasu pa ni prema djeci nemate postovanja jel to ta vlast konakovic kojevIc niksic I ostale PM fuj bando doci ce dan za prdekanu mamu vam vasu lopovsku F U J KAKO MI SE GADITE FUJ
Koje su skole u pitanju. Odmah da se tuze