Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za big jarane haj nauchi pisati prvo... pa onda kenjaj po forumima!
Ljudi moji boritese protiv ovi i drugi vrsta saobracajni udesa, i kau bojski obracuna . Glavne top vijesti u svim medijima. Bicenam mnogo teze kasnije kadase poveca broj invalidski kolica , tadacemo poceti dase stvarno zapitamo sta uraditi da promjenimo savjest kod vozaca. Licno mislim treba povecati kontrole u saobracaju , ukljuciti i vojsku , obucitiji, specijalne uniforme , pancire , i nek rade.
nadrukaj dude ko Nadja sa Bayata pa se nes bojat sudara, samo ce se odbiti od tebe. Bounce...bounce... ima da odskakuces do kuce. no hard feelings.
nadja's air bags sale on teleshop hayat!!!!!!
Andrej taj sa Golfom nije kriv, naletio mu je pun kamion koliko sam cuo koji ga je zakacio. Niko nije teze povrijedjen...
Najgore mi je kad neko nesto prebaci Sa-x-u u vezi neke vijesti, a jos je ni sam nije procitao.
Kultura u saobračaju7 nam je nula! 70% vozaća bi trebalo doživotno isključiti iz Saobračaja! Ne znam je li ko od vas danas vidio udes kod Predsjedništva? Neko za volanom golfa je uspio auto okrenuti u pravcu vječne vatre poeo se na trotuar i izvalio željezni stub!
Za leek: Ako obratis paznju i malo bolje procitas tekst, MOZDA, ali samo MOZDA, primijetis da je autom UPRAVLJA-O Edin Busoladžić.
na ok je to sve.
Svaka rupa svrbi, jebite nas srbi!
ako je istraga zaqvrsena imam ja komsija cigana koji bi se rado pobrinuli za ostatke auta!
...nikad nije bilo više budala za volanom i brzih auta... a da, zaboravio sam - nikad manje strpljenja kod ljudi: niko ništa ne radi, a svi negdje žure...
saobracajna kultura je u Bosni na niskom nivou i dzaba ti je da otvoris 4 oci uvijek te budala sa druge strane moze spucati. Mislim da ce jos dugo biti opasno voziti kroz Bosnu. Normalno da je opsano i u drugim drzavama ali su sanse za ovakve udese manje
a ta trojica - anonimni?
Kolege s Hayata zelim vam sto brzi oporavak. Buso ne daj se... Cole