Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Love srpske eroje sirom svijeta, ko naciste.
kotejebe. idi zaviri u muzej holokausta u toj SAD vidi ko se smjesti tamo ispred hitlera hahaha srbi kolo vode ahaha koji debil nepismeni ahahsh
@katonix naravno da ne zele.........sve i jednog ce naci........SVE I JEDNOG
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodji sinisa Zenicani te cekaju mehki stari pakas, sve se vraca sve se placa....
pa mogli ste napisati u kojoj je USA state uhapsen
Pitanje: Što su to četnici tamjenaši ? Odgovor: Psihopatsko-šovinističko-genocidaški popopovi koji mašu tamjanom kako bi zamaskirali svoju smrdljiva tijela i nečistu povijest, a uz to su uvijek slali šovinističke poruke i blagosiljali ratne zločince svoje sunarodnjake i saučesnike.
Vlah smrdljivi!
Al ce biti guzenja u Nicaze..
@miljenko007 Ja ću ti jebati sestru kao što srpkinje jebu Bošnjaci u miru
Nema kraja broju genocidasa a kazu pojedinci vrsili zlocine, nemani neljudska ! Ni Vizental nije ovoliki broj nacista ulovio fuuuj
konfeti, ruze, cvijece
...Nediceva fasisticka srbija, 9.5.192 prva judenfrei u evropi, uninalo se 5 miliona srba u srbiji u hitlerovom zagrljaju pobili 95% jevreja srbije i jos 80.000 po logorima u srbiji to nista a ?:)))))))))))))))))
kako je to moglo strogom screening - u SAD da promakne ??
svi posteni pravoslavci u Bosni, su Bosanci,ostali sljam je obicna Srbadija.
Sici ce vas ruka pravde i u Americi ojhaaaaaaaaaa djiksoni, hapsi genocidaske teroriste ameriko :)))
Stici"