Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebe dodo, ne vadi. Što više yebe, to više glasaju...
Nije to ,,dodino" maslo... To je maslo njegovih koalicionih partnera iz DNS-a. Vi u Federaciji nzn da je to jedna od br.1 parazita u BIH.Stranka koja samo otima i sve vaznije funkcije drze oni iz DNS-a.Ali na kraju faktura se ispostavi SNSD-u.
dajte meni i hametu po milju da to polupamo macolama
Samo se vi iz fildžana nemojte sikirat.
Eto najplastičnijeg primjera gluperde iz rs-a, nek nas hebu, nek nas deru on je naš, on ne da rs zapadu, on je glavni baja, šta vas briga sta se ovdje desava
Dodik pravi ali i ruši a sve ce to glupi narod platiti.
a da samo dignu rampe ? :O
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i posebno, ponavljam POSEBNO srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji..
Od najznačajnijih infrastrukturnih projekata ove godine u RSrpskoj izdvojiću uklanjanje naplatnih kućica u Glamočanima!!!
Evo ja ću ih razmontirati za 1m i to rucno
Olicje Dudkove politike PRVO PRIKUCAJ PA ONDA IZMJERI
Ovo je DOBAR posao u režiji Duduk Milokrada . . . ? ? ? Yebo te patak, za milion ih napravili a za milion i pol će ih srušit ... ! ! ! Dudučino, svaka ti čast, kako si ti samo sposoban zayebavat te svoje podanike . . . !!!
ne kontam u cemu je proble, zasto su naplatne kucice krive za saobracajke ? 1.5 miliona za rusenje.........phhhh
@MaxBunker_V ogranicenje ce bot max 70km/h
Što je najgore kada se postavi pitanje ko je odgovoran za postavljanje ovih kućica svi se pravi gluhi na to pitanje jer iza toga stoji ko drugi nego firma članica SNSDa.
odgovoran je onaj koji kroz naplatne kucice ne prolazi brzinom od 20 kmh vec 60-70....sta je trebao dodik postaviti bakira pred kucicama da regulise saobracaj?
@Srbendadry ucero ti bakir u usta . zbig cega ih rusite ako su vam dobre hahaha
cek gradnja 2mil a rusenje 1.5Mil.?
ma rusenje ce platit oko 10 milja ostalo sebi u djepove...bager,kamion i 10 radnika..vozi misko
kako konkretno navedene naplatne kućice utiču na sigurnost saobraćaja, te dovode do saobraćajnih nesreća ? njihov primarni posao je da vrše naplatu putarine, eventualno da regulišu saobraćaj ako su opremljene radarima i snimačima brzine.
...........omladina popije navece...a onda kad juri kroz naplatne kucice put im se cini 3x siri....sve je bilo odlicno obiljezeno ali ljudi su se zapucavali autima u kucice...:)
Jednostavno jer je postavljeno na bezveznom mjestu na magistralnoj cesti (brzoj cesti) gdje svi moraju proći kroz njih bez razlike dali idu na autoput ili ne. Tako da je stvaralo konfuziju kod vozača, iako nikada nije vršena naplata jer putevi rs nisu imali dozvolu za to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema odgovornosti, ali ima tala.