Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zena bivseg Gorazdanskog Muftije hameda efendica kupila diplomu na Sokolcu i zaposlio je salko obhodzas u f,m. Prostornog uredzenja gdje i sad radi.Tako to rade udbasi kodna lmena srebrov i amadeus.
sva je sreća da kod nas u federaciji toga nema ... bravo naši
btw : to je krivično djelo (falsifikovanje dokumenata) za koje je predviđena minimalna kazna od 3 godine zatvora ... na čelu razvojne banke bio čovjek sa dokazano falsifikovanom diplomom i ... nikom ništa ... nisu je ni nevažećom proglasili
ma sta kazes?!?! evo u cudu ostadoh !
Otkriveno 43, prošlo 15043.
?
43 slucaja koja nisu platili da ih ne otkriju
Vrh ledenog brijega.