Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko drugi nego srbi slave Citava srpska historija zasnovana je na mitologiji i lazi
posebno ovih domaćih Bošnjaka pravoslavaca. Isprana marva
MALO STRANE ISTORIJE O SRBIMA https://www.youtube.com/watch?v=7BSMWbUSLyI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bas se pitam kako je živjeti u tom RS-u, toj divljini. Siromašni, jadni, bijedni, skučeni po šumama, nemaju asfalta, natalitet pao, ni djece više nemaju, ostala stara mraka sa postratnim sindromom da zivi u iluzijama. Mile ih hebe i ne pita a njima i dalje trn u oku silni bosnjaci, sta su ti kompleksi. Malo mi je zao tog naroda ali vrlo malo.
hahaha Jadni oni, sami sebe šaltaju i prave budalama! hahahaha
Takav ti je zločinački i genocidni narod, oni slave što su počinili stravičan zločin i genocid, ali neće dugo doći će i njihov kraj.
A sto bi nas zanimalo sta ta manjina radi u toj zabiti, nek žive i dalje u lažima i zabludi koga briga
koja vijest sta sve pisete
hahahahaha paradoks, nepostojeca nacija slavi nepostojeci dan nepostojece republike po nepostojecem zakonu hahahaha
@zamalopenzija oj dječije priče dodji u rs sa zastavom, pa bruko ne brukaj se
Kmee kmee srbijado iz manjeg bh entiteta
@zamalopenzija ako imaš više od 15 eo glave
MALO STRANE ISTORIJE O SRBIMA https://www.youtube.com/watch?v=7BSMWbUSLyI
a u Beogradu call them Bosanci...
Hajde neka se samo slavi
Sto klix razvija mrznju, juce isti clanak napisali sa istim naslovom. Samo neka je klikova neka se kreteni jos vise mrze. Majku vam provokatorsku.
Hoće li i sutra biti opet ova vijest?
Narod za čije ime se ne zna prije XVIII stoljeća. Narod čije ime se veže za pojam Rob. Izmišljeni narod kojem je okupator dao svrhu da postoji. Od starih Rašana ostalo je ništa jer su mahom svi prešli na islam. Krvožderni, bez milosti, ogrizli u pljački, genocidu. Stvoreni da siju zlo u najbarbarskijim načinima kojima bi se zgrozili i Mongoli, Goti i Vandali. Kakav je to narod kad ti neko može biti komšija 50 god. a zaklati te u 51 ko da te nikad nije vidio prije?
A kakvi ste tek vi kad se nogama i rukama čupate da živite u zajednici sa nama? Zamisli koja ste tek vi stoka i jad...
Da li si svjetsan sta ti pričaš? Mene samo interesuje da li ti ozbiljno mislis ili troluješ... Ti pričaš o najvećem narodu bivše države, jedinom koji je imao državu dok vi i konjušari ste bili ti kako kažeš "robovi"... Bezobrazluk i kompleksi su i izazvali rat, ništa drugo... Otpad koji je htio da bude bitan, koji nikada nista nije imao... Na kraju je samo dobio po ckapi i dan danas kmeci..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
oni nemaju nista kao narod pa uvijek nesto palamude.. bas kao i cigani
Eto vi imate. Znaš li bar jednog bošnjačkog pisca ili naučnika? Jednog?