Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte izostaviti genocid 92.-95. koji ste pocinili nad Bosnjacima!
@SDA1970Beograd Padne snjoko sa bicikla odam trci i vice djenosajd. Optuznica, Sud, presuda. Biciklo osudjeno na dvadeset godina.
@PuplnTesIaMiIankovIc Dzikanski humor, mnogo smesno bre.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
moze li se pisati istina ?
Srbi I Istina, ne ide to burazeru, ne ide nikako.
Lijepa inicijativa.
I ovo je isto jedan fin clanak: https://sr.wikipedia.org/sr-el/Bo%C5%A1nja%C4%8Dka_Republika
@registarcija Sta ti prdis, kretenu?
e sad takmicenje na pojasnjenju sta je prava Istina ... presude haga i dom.sudova itd
Takmicenje u tome ko ce vise izmisliti i iskriviti historiju u korist RS-a hahahahahhahahahhahahahahah vi ste toliko jadni sami po sebe da je to smjesno!
jadni dzikanski botovi, ukidaju pluseve, dodaju minuse, trude se promjeniti realnost. Uistinu je dzikan pogano bice.
Evo POSLAO sam ovoj zajednici Wikimedia Levant jedan DOPIS informativnog karaktera , da se radi o genocidnoj tvorevini nastaloj na kostima nedužnih, te se sve detaljno objasnio. Baš da vidim sad njihovu reakciju!
evo ti+
@SDA1970Beograd I to bi bilo za svaku pohvalu, za razliku od tebe kome je jedini uspijeh u zivotu naprdjivanje na klixu i slavljenje zlocina.
wikipedia je postala zjbncija, a u prekrajanju istorije su posebno aktivni nositelji europskih vrijednosti - po njima je npr NDH bila najnaprednija država u istoriji civilizacije. I sl
Srpska je jednostavno deceniju ispred. Imaju i podršku Srbije pa im je dosta lakše. Osim toga oni jedini u bejha imaju uređenje prave države. Sve ostalo neka vijeća, kantoni, predsjedavajući, ... 1000 plata a niko nema odgovornosti.
Deceniju ispred cega Djikane? Pa za vas je Sjeverna Koreja pojam demokratije I civilizacije. Vi ste na nivou ISISa.
@sezam nešto si pomješao. ISIS je u onih 17,8%. tamo se slave njihovi uspjesi i regrutuju djeca ISIS-a. u Srpskoj se slavi kada se ISIS posipa bombicama.
Evo posaljite im ovo: Genocidni Djikanistan je teritorija sa najvise otkrivenih I neotkrivenih masovnih grobnica na planeti. Cak 90% populacije Genocidnog Djikanistana je ili direktno umijesano u ratne zlocine, ili pripada okotu iz kojeg dolaze ratni zlocinci. Zitelji Genocidnog Djikanistana drze rekord u licnoj higijeni, naime u prosjeku svaki zitelj Genocidnog Djikanistana se kupa jednom svakih 52 dana.
Bosnjo misli to sto rukama pere supcic da mu je to higijena. Sva sreca pa su ma fetvom dozvolili pre par godina toalet papir. U skorijoj buducnosti te koje zoves zlocincima bice preteca oslobodilacke Evrope. Nisi ni svestan sta se sprema, ko ce i kao voditi rat. Verski rat je treci svetski, a krenulo je vec odavno.
@PuplnTesIaMiIankovIc Dzikane, podmazuj traktor, ne trosi vrijeme pisuci gluposti.
Ovo je jedan fin clanak nastao u tom projektu: https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9E%D1%82%D1%86%D1%98%D0%B5%D0%BF%D1%99%D0%B5%D1%9A%D0%B5_%D0%A0%D0%B5%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B5_%D0%A1%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B5
Mi se samo smijemo a oni sebe grade kroz razne načine. Glupe bosnje!
OPusti se Norvezanine, mogu oni graditi koliko hoce, nikad nece nista sagraditi.