Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok Hrvati u BiH budu slušali HDZ (i jedan i drugi) neće im se dobro pisati... Ako je iko kriv za njihovu situaciju, to su HDZ-ovci. Ista priča je i sa SDA i Bošnjacima. Sve su to lovci na novac, njih ni najmanje ne brine što neko nema ni nakon 14 godina svoju kuću.
interesantno.. ako zamjenimo : katolici sa pravoslavci ,RS sa Hrvatska, biskup sa pop katolici sa muslimani, RS se ne mjenja, biskup sa hodza katolici sa pravoslavci ,RS sa Federacija, biskup sa pop Tekst moze proci nepromjenjen npr U Hrvatskoj manje pravoslavaca nego 1996. godine U RS manje muslimana nego 1996. godine U Federaciji manje pravoslavaca nego 1996. godine A na kraju pravi naslov je : Na Balkanu sve manje pravih ljudi ...