Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad kockari iz FBiH navale u RS da okusaju srecu, vec 2 mjeseca grize kockarski crv, a nakupilo se i para nesto.
Do prije 24 sata zestoko kaznjavali ljude kad napuste opstinu a sad sve radi. Skontalo se da se ne isplati radi gripe propast. Isto ako se ne omoguci nasoj dijaspori lagan dolazak, slobodno kljuc u bravu mnogi biznisi mogu staviti.
24 nova zarazena svaki dan i oni opet otvaraju sve.. ??
Svaki dan bruku slucajeva u RS, i i dalje otvarate kafice i gradove? E MOJ DODIK, SVINJO DEBELA! Kada je ovo sve pocelo jos govorim svaka mu cast kako pazi, PU SELJAK!
I kod nas ce sutra preksutra samo da ove jeftine maske rastale
Moze li malo novosti iz FBiH, zanimalo bi nas puno vise
U manjem bh entitetu ima svaki dan oko 30tam zarazenih kod nas manje,puno manje i oni popustaju mjere,otvaraju kafice,restorane i ostale objekte a kod nas nista? PA STA VAM JE LJUDI KOJO VAM JE ?IMA'L IKAKVE LOGIKE ?
Bitno da škole ne rade. Onlajn se najbolje uči.
U manjem BH-a entitetu (rs) u protekla 24 sata 24 novozaraženih a popuštaju se mjere... Nema logike 🤔
Blago njima, kod nas jos nista :(
Ohooooo...evo i kladionice počinju ! Apoteke nisu ni stajale !😂😂😂
Nepismeni SDA tallibani ce prikljuciti vodene lule na mobilne respiratore
Kroz 3-4 sedmice nam stize novi val zaraze nazalost🤮
@DrevniSamuraj Bice tih valova iducih godina i godina, zato bolje to sad pokupiti, odraditi i biti rahat. Nego ga pokupiti u jesen sa gripom, pa da bude teze za imuni sistem se boriti sa 2 virusa.
Otvorite fitness centre i kod nas, je li shvatate bitnost jačanja imuniteta vježbanjem? Naravno, uz pridržavanje distance, itd.
@Realismo Nema od toga nista! Sjedi gdje jesi, fitness centri su puni znojnih i smrdljivih ljudi!
Pustite nas da zivimo dosta vise
@Koristim treba svi dumremo!