Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocemo istragu o umrlim na KCUS!
Klikse oglasi se
Hocemo istragu protiv medija koji unose nemir među građane, nijedan pacijent nije preminuo na acm812a
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ala će raditi kafane u Dobrinji 4 i Lukavici! Samo moraš paziti da pređeš granicu prije nego počne policijski sat u Federalnom Sarajvu. Ili ćeš morati lutati po Srpskoj čitavu noć.
Pita Haso Muju dam ti 100 maraka da me potrosis, kaze Mujo moze! Nakon sat vremena pita Mujo Hasu dam ja tebi 100 maraka da me potrosis! Kaze Haso moze! I sta smo sad napravili? Pa nista potrosili smo se i para se vrti!
ne moras potpises na sud i sud ponistava, al i ne pisu vise zato sto znaju da ko se voza iza 9 potpisat ce na sud, ja kuci dodjem svaku noc u 2 u 3 normalno 😁
ide jaki flex ide gass 🤗
Za sutra su meteorolozi najavili pad temperatura,kisu i snijeg...
na vrijeme, Hadžijina omladina je na rubu nervnog sloma jer nemaju gdje da ispijaju kafe
bit ce vise muslimana nego pravoslavaca sutra u rs :D
...u Srbiji najavili popustanje mjera i otvaranje ugostiteljskih objekata od sutra,ovi odmah iste mjere...samo tjeraju neki inat,a na kraju ce sami sebe zaj*bati,kada pocnu umirati po ulici tu im nece Srbija nista moci pomoci.
Odlicno, ovako i treba. Jest da je zahladnilo ovih dana, al sad ce ljepsi dani. Zatvoreni prostori vozdra dok se ne rijesimo covida!!!!
POLUDI LUKAVICA!!!
Ne postoji drzava!!! Nego dva entiteta!!! Ne moze ovo ovako. Ili isto ili nikako.
Ti kao da ovo ne postoji nigdje drugo na svijetu. Jedna Švajcarska ima 26 kantona svi sa svojim zakonima i regulacijama
A promaja kako otvoriti 3 strane ?
ljube se istok i zapad
Navodite u Entitetu RS, a ne republika!
...i onda opet za 10 dana kada se poveca broj zarazenih sto je logicno,ide opet zatvaranje ugostiteljskih objekata...ovi genocidasi su totalno pogubljeni.
populisticka odluka koju ce mnogi platiti glavom
Najavljeni protesti za sutra, sa ogradjivanjem od odgovornosti u slučaju nereda, i danas odma na sjednici ipak otvaranje bašti. Narod kad najavi popuštaju kao miševi znaju da će biti drame kad je covjek gladan i bijesan 💪
Ovi su pukli skroz.