Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRT-ova serija 'Alija' u petak, 25. maja u 21h premijerno na Hayat TV.
Reče li ovaj turkešanja "na određeni način.." :))))
Samo četnička genocidaška kopilad su u stanju proglasiti nacionalni park u bošnjačkim selima. Dabogda ih svaka nesreća stigla.
Pa tamo nema vise Boshnjaka sve je pobijeno.Ono malo sto je ostalo treba preseliti i proglasiti zonu nacionalnog parka.Grad Srebrenicu treba zatvoriti i zapecatiti.A neznam i sto se svadjate kad tu vise niko nece ostati.
Svi se isto smijemo i isto plačemo! Zato fuck nacionalizam !
Nastavlja se genocid i etnicko ciscenje
Eh jos samo da naucis sta je genocid i etnicko ciscenje,nije babo podjelio brosure vec samo reko vicite na sav glas GENOSIDEEEEEEE.Hihihihihihihiiiiiii
ja natpisa na tabli i qovana, pa nismo rusija u p.materinu.
A nismo ni Rvatska sta ce ona cirilica i latinica.hiihihihiiiii Treba nasim arapskim pismom to opisati
Paščad velikosrpska na sve načine želi oduzeti bošnjačku zemlju ,na jednom brdu gdje su Bošnjačka sela hoće da proglase nacionalnim parkom ,a drugo brdo ni kilometar vazdušne linije gdje su srpska sela nema u planu nacionalnog parka.Nahebati se paščadima matere za sva vremena kad dođe vrijeme , a doće.
A nece doci,jebajga.Nemere kad oces vec kad veliki kazu i pustete sa lanca....hihiiihiiii
Dodik i Čović će nas sve u crno zaviti, e moj narode za šta si se borio i živote dao.