Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal Koga da iznenade ovakve vijesti
Brankovic prodao 10 objekata Energoinvesta, pola njemu pola stranci, narodu racku. Ako prave gubitak sto ne zaposle menadzere iz Njemacke? Nece, valja uhljebiti Sestriche Daidziche Amidziche. SDA = Rak rana Bosne i Hercegovine. Nisu dzaba bili po zatvorima u Titino doba, lopovi i kriminalci.
Pravda za Fahra i Bilsenu
i Dautbasica
kakav cirkus, mubere mi
Nisam iznenadjen pretjerano
Zar su ovi ista i radili, cuj blokirali, blokirani su odavno...
...zrelo sve rastavit na proste faktore.
pa kaze nemoj se derat
I kaze nemojte mladi ici neka vas,sad smo u rangu ovih napacenih africkih zemalja,cak su i njihove pojedine zmelje dalekooo ispred nas..U narednih 100 godina nestace narod ostace samo arapi i turci sa ovom silnom zemljom sto su kupili....
Tako je to u protektoratu Apsurdistan.
Hehehehhe tugo moja. Hebo cirkus kolorado