Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni ovaj iza što snima puno pametniji. Vidi kako majmun vozi i on se zalijepio za njega, prati ga u stopu. Pa sine dragi, da taj udari nekog i ti bi se isto zabucao u njega, bio bi kolateralna šteta. Ljudi moji, pamet u glavu. Imate puno pravo blicnuti čovjeku, svirnuti a ako pretpostavljate da će vam to napraviti problem nije teško nazvati policiju i prijaviti govedo da ugrožava saobraćaj na toj i toj lokaciji. Možda spasite nečiju glavu.
ne treba snimati nego prijaviti policiji
dajte ba covjek sijece krivine iskusan ko golf 2.
Mobitel ili alkohol
Dok policija fata sa presretacima ko je dao zmigavac ko nije, ko ima folije itd. Lik prodje 180 niko nista, pun grad kamera
Ne jede svinjetinu, al se petkom poslije džume dobro nadere brlje...
Treba ga nagraditi sa oduzimanjem vozacke i jedno godinu zatvora.
Gori je ovaj što snima još se penje čovjeku na karambolku ne zna da je kojim slučajem došlo do udesa da bi i on najvjerovatnije bio učesnik.
Da li treba da savjesni vozači i njihove porodice stradaju zbog IDIOTA! Koliko ovakvih manijaka voze i u pola bijeka dana ugrožavaju sve nas. Dokle više
Bas je pomogao kreten snimac sa svjetlima i voznjom na karambolci Golfa. Sve u skladu s muzikom!
jos ako mu se zalijepi vozac iza pa dahce za vratom on vise po gasu
Vjera, alkohol, volan! Bošnjakistan
Vjera sa ovim nema nista
Koji kretenluk. A jos gore mi para usi muzika u ovom autu. Sve ovo ce nas odvesti na dno. Samo posmatrajte koliko auta sa oznakom P pretice, ulazi u makaze i slicno. Problem je sto se kod nas u drzavi sve placa, pa i vozacke dozvole. Svako grijesi, ko god je za volanom, ali ovako svjesno ici da ugrozis nekoga je za robiju.
Ja bi presreo ovog papka i izbubeto ga ko vola u kupusu.
danas svi imaju spremnu kameru na mobitelu za snimanje, sta god da se desi - prvo snima pa onda (ako bas moram) pomozi ili zovi nadlezne (kameru imam al na racunu nemam:)
Sam golf 2 je potencijalni ubica iz nemara a sa pijanim vozacem je ubistvo u pokusaju sa namjerom
Mahnuo ga malo komšija. Šta je tu problem? U svom je selu i vozi kako ON želi!