Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao naslijediti Tita,ubijen od strane generala JNA jer je bio prepreka velikoj srbiji . Zaista je zasluzio kip svoj nakon svega sto je uradio za nas narod
Zna se jako dobro kako su preko noci cetnici postajali partizani a isto tako od partizana preko komunista opet cetnici...
Džema je bio Bošnjak musliman koji je između ostalog bio u dobrim odnosima i sa katolicima zapadne hercegovine a to je vjerovatno još jedan razlog što je vjerovatno smetao srbijanskim psihopatama.
Koliko god su Džema, Pozderci, i drugi znameniti ljudi onoga vremena "podigli i emancipovali Bošnjake" od 1945-1990. toliko nas je "najmuslimanskija stranka" uništila, unazadila, rastopila, obestodostojila, ... od onakvih ljudi, stvaralaca, radnika, pregalaca, koji su dostojanstveno i uzdignute glave koračali, stvorili ste ponižene, zbunjene ljude koji 1/4 vijeka tumaraju u mraku...sram vas i stid bilo.
zar nije malo smiješno da narod koji je bio najbrojniji u bih nije se mogao izjasniti drukčije osim kao muslimani ili kao hrvati ili srbi. izgleda da je džemal bijedić u bivšoj yugoslaviji bio bitan za bošnjake kao i semafor u gta.
Dragi Džemo, rijetki demokrato medju komunistima.Ti poginu, Titov režim umri...država se raspa.Oslobodismo se okova i besmisla totalitarističke tiranije, a uskočismo u blagostanje demokracije, "nezavisnosti", ljudskih prava i sloboda....Lijepo nam je i to do te mjere da svaki besmisao tvog vremena onakvog kako si ga ti vidio i zamišljao danas itekako ima i smisao i uporište i opravdanje.Vječna ti slava i hvala!
Neka ti je vječna slava i hvala druže Džema!
Hebo vam tito majku! i njegovim pomoćnicima također!
veoma si edukovan.
Bijedić nije nikad bio Titov najbližu suradnik ! Bili su po prirodi posla zajedno kad je bio predsjednik SIVa YU ... i to je sve.
NEVALJA VAM NASLOV GOSPODO IZ KLIXA ...EHH DA JE DRUG DŽEMA SAD UMJESTO BAKIRA ...