MUP TK dao saglasnost
0
U ponedjeljak protest studenata u Tuzli
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sa slike izgledaju kao romi a ne kao studenti.
Ajd molim te ne provaljuj se bez veze. Kao obaveznu literaturu prije pametovanja na ovu temu ti predlazem da procits neki do udzbenika Ustavnog prava za pravne fakultete. Svaki skup se mora najaviti I SAMO AKO ORGANI REDA NE INTEREVINRAJU skup je dozvoljeno odrzati! Prema tome ako je MUP procijenio da je neki skup prijetnja javnom redu i miru on ce i zabraniti odrzavanje istog
Podrzavam kolege iz Tuzle. Rado bih im se pridruzio da mogu.
Ovi na slici mi i ne izgledaju bas ko studenti
joj drzave i pm kad ti policija mora dati odobrenje da protestujes... gdje su ljudska prava koja kazu da mozes kad hoces i gdje hoces odrzati protest (naravno uz najavu ali ne odobrenje)?
sve je to uredu, samo nemozete trazit bezuslovni prelaz sa duge na trecu godinu na medicini i jos pojedinim fakultetima. Međutim potpuno se slazem da se protestuje zbog spornog zakona koji kaže da student da bi presao sa \"studiranja za vlastite potrebe\" na \"redovni sistem studiranja\" mora polozit sve predmete iz godine i imati prosjek najmanje 8.