Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo buddale mogu ovu raditi u pocetku ljetne sezone, gdje nema alternativnih puteva. Gospodo ovo se radi zimi, i to nocu kada je najmanja frekvencija ovog dijela puta. Ako nista ne znamo, mozemo prepisati recept zapada, dati nocnu smjeni 25 posto vecu platu i da se odradi muski bez stresa
I ja sam se pitao zasto sada rade i dobijem objasnjenje od lika kao mora se raditi u ljetnim danima radi asfalta kao bolje se prima po vecim temperaturama i slicno i kao tada je najbolje. E sad on je kao neki "strucnjak" a koliko je to tacno ne znam.
Al' najjace sto je ova vijest "dosla" u 23 sata 🤨🤨🤨🤨
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisu normalni! Totalna obustava saobracaja u jeku turisticke sezone kada je saobracaj maksimalno opterecen. Stvarno u ovoj drzavi je potrebna revolucija da se eliminisu ovi bahati pojedinci koji misle da su dobili pravo od boga da rade sta hoce.
Bravo! Počitelj ionako propada, ono malo lokalnog stanovništva što jedva kraj s krajem spaja treba dotući oduzimanjem posljednjih mrvica kruha iz usta. Prokleti bili kad ovo nije moglo zimus biti odradjeno, ili kada se već toliko čekalo da se bar jesen sačekala...
Prije se otvaralo pred izbore. Sada zatvore da bi to zatvoreno otvorili pred izbore.
U Mostaru se iskljucis, ides na Međugorje, tu se ukljucis na autoput i eto te na GP Bijača
Buna -gubavica -capljina . Buna -masline -capljina
Nemrem da veujem koliko ste glupi vi Bosanci
Rade prikljucak za sta? Pa 5 c nece biti iperativan ni za 8 godina! Jbt budala!
Nek ste zivi i zdravi
treba ovo znati
Hoce li Capljina opet glasati za HDZ?
Respect
Na vakat mashala ....i to sto pravite bolje da ne pravite djavo vas odnio sve zajedno nesposobne i retardirane
Bravo, pravi tajming u sezoni, kakva bagra
Sta se bunite kad znate da idu izbori i mora se namaknut sta para. I sta ce ministri otvarat ako nece raskrsnice ,skole i puteve. Zato trebamo vodit racuna koga da zaokruzimo na izbornoj listi.
da mi je upast u ovu kategoriju "i slicno"