Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice gledanost kao u radio Akord slusanost kad vode program Refko i Combe, a to je 0. kome otvaraju kanale, niko ne gleda ni ove sto vec imaju
Mora se priznati da fino napreduje uspostava treceg entiteta. Kojeg je Bakirov babo predao jos 1993. Tiho i bez mnogo buke, kamenjarski srbi ce stvoriti drzavu, jacu i od sumske republike. Drze vecinu tokova novca, inspekcija na kamenjaru ne smije ni glavu pomoliti, godinama posluju kafici, koji izdaju 4 racuna dnevno, evo sad i televizije. Jos samo da im Bakir Zivkovic da izmjenu izbornog zakona i eto nove drzave. Samo se vi ismijavajte, ali cete jedno jutro probuditi sa novom drzavom.
@aurora_borealis Ako ja lazem, najbolje da odes na kamenjar i licno se uvjeris u moje lazi. Predstavi se kao Bosnjak i pocni pricati da je to Bosna....Tamo ces prije viditi zastavu Mongolije, nego Bosne. SDA radi isto sto i Vucic. Vucic svakog dana sve vise priznaje Kosovo, a nepismenim Srbima prica bajke. Isto tako Bakir Zivkovic, sve vise daje samostalnosti kamenjarskim srbima, a ovdje prica o tome da su oni odustali od treceg. Pa sta ce im formalno treci, kad imaju neformalnu drzavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HB ili BiH - svejedno, to su dva naziva istoga znacenja koji se oduvijek koriste u narodu i ne vidim cemu vise demoniziranje HB-a ako znamo da je bio prvi institucionalni vid obrane teritorija BiH koji je bio pod brutalnom agresijom dok su neki govorili "ovo nije nas rat". Ne ponovilo se! Hrvati vole BiH kao jednu od dvije voljene povijesne domovine u kojoj smo svoji na svome i gdje zelimo graditi mir i zdrav suzivot s drugim narodima. Postujmo se jer je krajnje vrijeme da se svi unormalimo!
@Croatinho dečko izgleda si prespavao čas istorije.Nigdje i nikad nije zabilježeno da se Bosna zove HB.Uvijek je bila i uvijek će biti BiH.
Jos je ostalo da im se da treci entitet. Ili jos bolje daj im se da i ostatak FBIH da se mogu rasiriti kako treba.a mi cemo kao ovi iz Sirije, ciganciti po Evropi.Bakire daj im i to da se vise ne patimo ni mi ni oni.
Nije to ništa koliki sam ja krompir vidio.
Hoće li panorama prvo obraditi temu zagađenja i deponije u Mostaru, pa onda propali Aluminijum i, kao šlag, nepostojeći put prema Neumu? Može i iseljavanje iz Livna.
Žalba RAK-u. Ovaj naziv herceg-bosna ne smije da bude odbren
Slobo ukinuo Sandzaktrans pod izgivorom da Sandzak ne postoji a gdje se nalazi ta izmisljena hb ?
Bitan je naziv nije bitno sta i ko će gledati ..Snobovi
@HayyredinBarbarrossa vec je imas na telemachu...zato je i poskupila. slao i pisani zahtjev i zvao da mi objasne zasto moram placati uzp tv..kaze to je samo unaprijedjenje usluga..reko necu to da imam..sastavi dio paketa
UZP ne odustaje i dobro im ide. A SDA političari šute. Gdje je taj bošnjački član predsjedništva, pa HB je neustavna i zabranjena ustaška tvorevina.
Svih 6 gledatelja ce biti i vise nego sretni sa sadrzajem ovog lokalnog kanala.
Ta tv je bezveze bez Veselka,Saske i Zlate, ta ekipa je 93 god nadmasila Gobelsa.
i ja kroz kablovsku moram da placam UZP tv...fuj
@armijaBiH95 zar ce biti na kablovskoj? 😂😂😂 koji je to minder patriota prihvatio, koja kablovska? Treba bojkotovati i otkazivati usluge te kablovske
Hhahaha,nije se uspio nakaciti na sisu RTVBiH, pa ce na nivou mjesne zajednice da otvori TV. 😂😂😂
Znaci imas presudu medjunarodnog suda za udruzeni zlocinacki poduhvat pod imenom HB.. i dozvolis da se poslije otvara TV sa tim imenom i koja ce bastiniti ideju udruzenog zlocinackog poduhvata?
I poslije rata je rat.
Hoće li nedjeljom biti kakav prigodan vjerski program?