Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Donijeće im Željko džempere iz USA pa će im biti toplo
Što više se djece tesko razbolilo da Bog da
krepat
Uaaa koliko zlobe na svim stranama......pa jbt jadna djeca. Dolazim do zaključka da ovdje na Klix svrate da se posvađaju,istresu.Induciraju jedni druge na nacionalnoj osnovi svi.....sakriveni iza monitora,laju. Strah me hvata u kakvoj sredini živim i kuda ide ovo sve...u pm. Sve budala do budale,čast izuzetcima. Klix .....neću da me zatruju kojekakve budaletine.I vi snosite dio krivice što ste omogučili vrijeđanja,psovke i širenje mrže.
uaaaa zloba uaa
@edomedo nije valjda :-D primakni nos monitoru da te ipalllimmmmmm po njemu hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Saće to Dodo časom popravit,čim se Žeki vrati iz Amerike i donese dolare što joj je Trumponja lično ostavio na noćnom stoliću kad je napusti njenu sobicu.
...stolicu kada je napusito njegovu (Zeljkovu) sobicu. necu te ja uciti lica
bolje da vam je cvijanovic uplatio grijanje... nego se bruko po ameriKi
e TA JE DOBR HIHIHIHI trebo si ti nju znas hihihihi