Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je, opet raspravljamo o ličnim kartama koje i ovakve trenutno nisu nigdje sporne. Srećom pa ne moramo raspravljati o ekonomiji, nedostajućim autoputevima, aerodromima, elektranama... Još tri dana i opet liježe novih 5.500 KM i još po 1.500 iz komisija. Ah, mašallah.
Satlerov sampion EU integracija Covic i trakice oko ruku ? valjda je Satler mislio na EU integracije za vrijeme Hitlera kada je on standarde uspostavljao ? pa su Zidovi imali "modni detalj" oko ruku pa kasnije genocid
Pa najbolje onda da se fino oznacimo trakama na rukama, Bosnjaci zelena, Hr plava, Sr crvena, Zidovi zuta, ostali bijela, lgbt bojama duge i tako, a na drugoj ruci boje stranke za koju glasamo. Ovo je pokusaj guranja izbornog opet ali na drugi nacin, da po licnoj karti dobijes glasacki listic
Tegeltija: Unutrašnja pitanja u BiH rješavati dijalogom domaćih političara, 25 godina ne mogu da se dogovore oko teksta himne!!!
genijalno HDZ i SNSD blokiraju drzavu zadnje 4 godine , a zadnjih 30 rade na njenom unistenju i SDA jednu sjednicu blokira i kao izjednacavanje...greska je SDA sto ih nije navikla da cesce ide ovako , pogotovo kada su pare u pitanju, a strancima povaditi statitstike i zacepiti usta
Upućujem prijedlog Zakona o RGB ličnim kartama. Svaki narod će imati ličnu različite boje sa ugrađenim LED diodama tako da se i u mraku vidi čiji si.
U mojoj LK ce stajati da sam Bosanac i to cistokrvni. Mene u torove necete
Treba i tablice na autima.mijenjati po bojama da se odmah zna cije je auto. Idiotizmu nema kraja.
Traziti i da građani prilikom.izlaska na javna mjesta nose trake oko ruke Bosnjaci Zelene,Srbi Crvene a Hrvati plave pa da brate odmah znako ko je ko.Hebo li vas aparthejd idioti.
I na kraju gospoda iz sdp-a predlože spuštanje cenzura kandidatskih lista, hajd budi pametan
Nama treba, svim stranama, veliko dugme za reset. Toliko mi domovinu zagadjuju tim nekim temama... Halo konstitutivnost u LK, pa ebem i tebe i familiju ti i konstitutivnost vise.
Jel treba žute trake nositi? Pa dokle više faš-isti koji se predstavljate nosiocima Europskih vrijednosti, možda onih vrijednosti u vrijeme drugog svjetskog rata?
Samo tetovaža na čelu po rođenju. U tri "nacionalne" boje.
Ja kao Bosanac iz Bosne,neću da mi piše u LK da sam manjina u Bosni.
Konstutivnost kantone entitete ukinuti pod hitno bez kompromisa. To i troclano predsjednistvo su najveci problemi za napredak BiH uz Sda Hdz i Snsd
halooo, gorivo 3.20, ulje preko 5, meso 20km
ma na celo krst ili malo drugi krst ili malo drugi mjesec i zvijedzu pa se koljite VI lopovski politicari
Zasto niko ne organizuje proteste pred parlamentom zbog ovoga?Nek vas jębů kad se guzitė..
bože sačuvaj što se igraju sa tako opasnim stvarima.koliko je ta bagra zaostala .
ZAKON O RASNOJ ČISTOĆI DOSTOJAN NDH, I TO TREBA JASNO REĆI EUROPI I ZAPADNIM ZEMLJAMA. NEĆEMO RASNU I NACIONALNU SEGREGACIJU KAKVU NAM POTURAJU ONI KOJI DOČEKUJU RATNE ZLOČINCE SA CVIJEĆEM!