Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna prodavnica, za koju je upitno da li ce ostati na istom mjestu za 5, 10 godina, zahtijeva prilagodjavanje i pomjeranje trase puta koji bi trebao služiti generacijama. Nevjerovatno.
@TheGirlfromIpanema Pa šta su općine i kantoni dosada radili svih ovih godina? Do sada smo trebali biti povezani sa EU, svi veći gradovi povezani autoputevima itd.
Ta prodavnica zaposljava oko 200 radnika, gdje je najmanja plata na oko 900 KM dok drugi trgovci placaju po 600 i ciji radnici stalno salju biografije sa zeljom da predju u ovu prodavnicu... Ta prodavnica kuca svaki fening na fiskalni racun, placa poreze, doprinose i zdravstveno za svakog radnika, pomaze dugogodisnje radnike kad stupe brak dajuci im dio materijala za opremanje stana bez obaveze vracanja itd itd...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Momenat, ova prva transferzala je davno planirana, a sad neki penny, kojem je neko dozvolio da postavi poslovni objekat na trasi, koči čitav projekt? 🤔
Al stvarno cemu pokretanje spora, ne znam koji je osnov za to, kad je peni na nekim dijelovim nelegalno izgradjen.
Ovdje ce se u mnogome poboljsati uslovi odvijanja saobracaja na magistralnoj cesti gdje su prisutna svakodnevna zadrzavanja, zastoji, kolone i gubitak vremena
Rješenje ovog problema je značajno ne samo za nas stanovnike, nego i za građane Kantona Sarajevo, jer bi se time riješio problem sjevernog prilaza gradu.
Projekat kojem se izuzetno radujem jer ce uveliko smanjiti saobracajne guzve.
Dugo se cekalo na ovaj projekat. Drago mi je sto se ozbiljno krenulo u realizaciju ovoga.
Transverzala koja je od velikog znacaja za nas grad.
Po meni je ovo bitan projekat kojim bi se dosta smanjila guzva u nasem gradu
Važan projekat za nas grad!
ma samo da krene konacno
Dajte posao Turcima ili Kinezima niposto da vas nasi uzmu na "patriotizam" i "socijalu" samo ce vas glava zaboliti , ne parcajte trasu nego sto vise posla i samo jedan izvodjac !
Al ta prodavnica tu stoji jer je to deal. Da dobije veliku odstetu iz budzeta. Stari politicki fazoni
Gdje Prva transverzala siječe ulicu Braće Begić? Zar ne ide pored Bosnalijeka prema Šipu?
Ovo je projekat od javnog interesa i nadam se da ce imovinsko-pravni odnosi biti sto prije rijeseni kako bi se pristupilo izgradnji.
Sramno je da ratni profiter ucjenjuje otkazima radnicima i blokadom projekta,isto vrijeme daje otkaze trudnicama, radnici nemaju sigurnost, iskoristeni uz krađu neplaćenih sati, svake dvije godine ih prebacuje sa penny plusa na penny markete da nebi prijavio za stalno, da nebi omogucio ljudima mir, stabilnost,sigurno radno mjesto,kreditnu sposobnost. Doci ce postena inspekcija pa uci u trag utajenim porezima, laznim prijavama, pranju para i besramnoj pljacki radnika na neplacenim satnicama
Projekat od ogromnog znacaja za grad koji ce poboljsati lose uslove odvijanja saobracaja i drago mi je da se kontinuirano radi na njegovoj realizaciji.