Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je MUP KS kako treba “firma”, tresle bi se Zolju gaće na samu pomisao da na izvjestan način ošteti policiju. S obzirom da je MUP KS daleko od onoga što bi trebao biti a to gradjani odlično znaju zbog čega, nije ni čudo što je na ovom nivou odlučivanja MUP samo predmet šprdancije. Zaslužili ste, gledajte!
Je li ovaj Zolj ista uradio osim sto je sve zaj...?
Kod Minderlija pameti nema,opet ce to poklopiti Tibra iz Kiseljaka ili neki Kramar od Ljubuskog, a mozda i Lijanko Palac od Gruda. Realno u Sarajevu nema pametne glave, dajte Brajkovicu Tihi iz Kiseljaka 6 mjeseci da vam rjesi vodo snadbjevanje i kanalizaciju, zakitite ga sa par miliona i rjesite problem. Ovako to sa ovim Zoljem, Konakovicem, Facom, Smrkom, Riletom,Lakotom skijasem, Hubijerom,Memom slikarem, Dautbasicem sto je majku ozenio mozete napraviti jedino FARMU na TVSA
Zar nije vec ranije predvidjena lokacija u ulici Dr. Fetaha Becirbegovica (gdje je poslovnica Badel 1862) za novu lokaciju MUP-a KS?
Dino je za ovog insekta genije!
To znači dvije institucije konkurišu za jednu nekretninu i tako joj dižu cijenu... logično
Vrati se Dinokio sve ti je oprošteno
mogli su ovo srusit, da operu koju paru ovi iz SDA, to im specijalnost.
Narod je ovca za šišsnje
Najjači ste. Ko nas ****
Narod je mrtav
Eto nama jos stranacko-uhljebskog kadra iz provincije. Mashallah....
Vrijeme curi, ViK-u se ne žuri hahahaha
Hoćel ko napraviti yebeni parking na yebenoj Chwilli.